ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În primul rând, VĂ MULȚUMESC TUTUROR pentru grija arătată…

Sunt bine, doar puțin zdruncinată, dar voi fi bine. Pentru cei care nu știți ce s-a întâmplat, am fost jefuită în această dimineață la benzinărie. M-am adunat, mâinile încă îmi tremurau, eram amețită și sincer cred că am fost în stare de șoc.

Banii mei dispăruseră.

Am sunat la poliție, au fost fantastici și au cerut asistență medicală, deoarece tensiunea mea era mare, mare de tot.

Poliția m-a întrebat dacă știu cine a făcut-o și le-am spus: „Da, a fost pompa numărul 2”.

PS: Acesta este un pamflet și trebuie citit și înțeles ca atare.

* * *

România, mereu surprinzătoare

Pamflet amar

Când statul încasează sume mari de bani din prețul majorat al combustibililor, atunci statul nu are niciun interes să adopte măsuri care sa determine scăderea prețului acestora!

Când statul aloca 250 lei la doua luni cetățenilor săraci și se laudă cu asta, atunci statul acela este un stat falimentar.

Când niste inși cocoțați in funcții își permit sa amenințe judecătorii și fac un titlu de glorie din faptul că urmăresc actul de justiție, de la intrarea în instanțe și pana la finalizarea acestuia, si nu li se întâmplă nimic, atunci statul este o dictatură!

Fiecare drept fundamental cedat, este un drept pierdut definitiv!
Luați aminte, că iar ne vom trezi cu securitatea "în pat".