ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În tara în care ministrul Justiției anunță soluția intr-un dosar, după care cheamă judecătorul , cu tupeul unui stăpân, ce urmează să se pronunțe (eu tot sper să fie un fake news) si toate acestea sunt ...premiate de premier/guvern cu un comunicat de presă care ne jignește inteligența , te face să întelegi că statul paralel nu a dispărut,  ci statul paralel sunt Ei...si sunt mulți!

Intr-un stat în care, zice-se, domnește Legea, nu doar ministrul Justiției pleca acasă, ci și premierul care ii girează abuzurile!

Nu, nu cer demisia nimeni, pentru că, pe de o parte, demisia este un act de onoare, iar pe de altă parte, eu nu am dreptul să fac asta, dar, toate aceste abuzuri, insulte la adresa Judecătorilor, îmi dau dreptul să mă ridic și să spun:
Să vă fie rușine! 

Ați jurat pe Biblie că o să respectați Constituția si Legile țării, că o să apărați drepturile si libertățile fundamentale ale cetățenilor,  nu că o să vă apărați pe voi!

Să vă fie rușine pentru că ați îngropat tot ce înseamnă Act de justiție!

Să vă fie rușine pentru că ați edificat un stat de drepți, o dictatură!

Ați jurat strâmb,  și doriți ca și noi să fim "la fel de strâmbi" asa cum sunteți voi!

Să vă fie rușine!

PS acesta este un pamflet și trebuie citit și înțeles ca atare