ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu sunt un fan al doamnei Anca Alexandrescu, dar îi urmăresc emisiunea, chiar dacă, uneori, părerea dânsei nu coincide cu părerea mea.

Când prezintă subiecte cu și despre Judecători, uneori, îmi lasă un gust amar....de ce? Pentru că dânsa ne pune la zid în mod nedrept (în opinia mea), iar noi, Judecătorii, dată fiind obligația de rezervă impusă de Lege , nu putem reacționa...

ActiveNews, citesc știrile de pe site - care nu erau cenzurate pe facebook când fb nu era o temniță...

Vedeți CNA a vrut să înceapă CENZURAREA INTERNETULUI românesc cu ACTIVENEWS. CNA, Jos LABELE de pe Libertatea Presei! DEZVĂLUIREA ZILEI

În 1989 s-a strigat LIBERTATE, JOS CENZURA!

Suntem în anul 2023 și cei care îndrăznesc să vorbească împotriva regimului... li "se pune pumnul în gură"!

După aproape 33 de ani de la Revoluție, unii dintre noi au curajul să strige:

LIBERTATE! JOS CENZURA!

Nu acțiunile abuzive ale instituțiilor mă sperie, ci lipsa de reacție din partea noastră, a celor care nu contăm decât în statistici (deh, sunt alegeri și e nevoie de tovarăși de nădejde pentru locurile calde de la Bruxelles și din România)...

Dar mă îngrozește tăcerea din presă... presa liberă si independentă (atentie: nu toată presa, nu generalizez)... si dacă s-a uitat, și pentru ea s-a murit în 1989.

„Tovarăși, stați la locurilii voastre! Nicule, dă-le 100 de lei la salariu”.

Vă suna cunoscut?

Dictatura este aici și noi vorbim în șoaptă, ca în epoca "de aur", ca să nu trezim autoritățile statului... statul paralel, evident. Care, acum, dupa noua ordine mondiala, se numește "coaliție".

Însă mare atenție!

Când i-au luat pe ei, doar câțiva am vorbit, restul shhhh... să nu muște mâna care îi da de mâncare.

Când ne-au luat și pe noi, cei care am vorbit, restul a tăcut... shhh, mâna încă îi dă de mâncare.

Când vor veni și vor lua "și restul"... nimeni nu va mai fi să pledeze cauza "restului' .... mâna care hrănește, obosește după perioada campaniilor electorale.

Țara în care presa trebuie apărată... nu este o democrație, ci este o dictatură!

LIBERTATE!

JOS CENZURA!