ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Banner uriaș pe o clădire de pe Magheru. Mai scrie și Regretă. Am stat pe partea opusă, să văd reacții. Nimic, oamenii sunt cu gândurile lor, nu se uită după avioane.

Bun. Atât știu, atât fac. Teroare.

Merg la Inter, să mă întâlnesc cu cineva.

În față era un grup de 3 persoane, două femei și un bărbat. Ceva oficiali după ținută, poate ăia de la Omeseu. Vorbeau în engleză. Tare. Despre noi, disprețuitori. Deodată una dintre coțofene (că ele așa păreau, iar el un libidinos) spune că "românii sunt un popor de proști mizerabili".

Am numărat până la zece și mi-am înghițit toate cuvintele urâte care dădeau să iasă. Și i-am spus doar atât: Shame on you!

Ea, cu tupeu, deși a înțeles: Sorry? Și i-am spus încă o dată să îi fie rușine. Toți au zâmbit cu superioritate. Dar au intrat în hotel.

M-am întâlnit cu cine trebuia, apoi m-am așezat pe o bancă. Pe cealaltă stau doi tineri. Vorbesc despre viitor, unul frumos.

Poate că ei sunt generația care nu va permite unor lepădături să ne insulte.

Noi le-am permis prea multe.