ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. MILA ALECKOVIC BATAILLE: Multă lume gândește că este o întâmplare că indivizi nebuni pot intra în politică. Nu este o întâmplare, este un sistem, este un program, este o școală care a fost constant dezvoltată de-a lungul deceniilor, cel puțin 50 de ani, stare recunoscută cu întârziere.

Totul a fost conceput și realizat în serviciul Globalismului. Toți au fost cu grijă selecționați. Cei care erau bine structurați, în cunoștință de cauză, integri, inteligenți, puternici, care nu puteau fi manipulați, au fost din start excluși. Căutările au fost pentru cei slabi, maleabili.

Teorie: conceptul de Inconștiență, individual sau colectivă, este foarte important, pentru că toată manipularea prin asta se face. Trei elemente principale au fost utilizate și folosite riguros în ultimii 3 ani: observarea experimentală, repetiția și controlul. Strategiile folosite le puteți citi în prima parte a acestui material, disponibilă aici: SUNTEM CONDUȘI DE PSIHOPAȚI? Dr. Damian Baciu traduce poziția Prof. Psihopatologie și Psihologie, cu doctorat la Sorbona, Dr. MILA ALECKOVIC BATAILLE

În continuare, Partea a II-a, tradusă de Dr. Damian Baciu din interviul filmat de la finalul articolului:

Din lista cu exemplificări concrete voi prelua doar ceea ce prezintă interes pentru noi în contextul internațional.

FRANCISCO JAVIER SOLANA:
Înalt funcționat UE, Secretar General NATO la un moment dat, socialist spaniol, afișează, pentru început, o atitudine ostilă față de mașinăria militară NATO. A activat în cadrul unei organizații de stânga din Spania, care a folosit terorismul și asasinatele ca mijloace legitime de luptă politică. Fiind chimist și fizician de formație s-a specializat în producerea de bombe și substanțe explozive folosite împotriva persoanelor inocente, sau a obiectivelor. Primul asasinat marcant a avut loc în 1995. Această grupare de tip revoluționară, teroristă, leninistă, anarhistă era similară cu grupul Baader Meinhof, în Germania, Acțiune Directă în Franța, sau 17 Noiembrie în Grecia. Toți revoluționari teroriști. Solana fabrică bombe, știind că ele vor omorî inocenți. S-a declarat de stânga, la fel ca toți ceilalți, dar, erau doar lupi în blană de oaie, așa cum gen. De Gaulle a spus că toți cei declarați de stânga nu aveau nimic comun cu Stânga, erau niște mincinoși. I se albește dosarul și va ajunge comandantul raidurilor aeriene NATO asupra Iugoslaviei în 1995. Este prezentat spre a exemplifica evoluția unui psihopat: începe prin a produce bombe folosite pentru omorârea oamenilor nevinovați, este contra războiului și este vehement împotriva NATO, ajunge în mecanisme politice importante, apoi devine șeful bombardamentelor aeriene NATO, fiind cel mai potrivit pentru această funcție.

GEORGE BUSH JR.
a fost în capul celei mai mari lovituri militare de stat din lume. A avut rol de marionetă în confruntarea celor mai mari companii petroliere și element în parteneriatul familial de afaceri cu Societatea Bin Laden. Conform mai multor avize medicale de specialitate, era un alcoolic recidivist și epileptic și asta era bine cunoscut. Toți psihiatri americani de marcă știau că întreaga familie Bush era epileptică si alcoolică. Dacă vorbim de alcoolistul recidivant, este o parte a psihopatiei, este complet instabil emotiv, maleabil și face mereu rău altora. Potrivit psihiatrilor curanți, avea puține momente de luciditate în timpul zilei.

REGELE BELGIEI: a fost capul unei întregi rețele de pedofilie cu participare regală multiplă, Anglia, Belgia, Olanda... A fost scăpat de Justiție prin condamnarea mărunților din afacere. Șantajat prin dosarul lui, a slujit marea mașinărie globalistă.

PRINȚUL ANDREW: șeful perfidei Albion, a fost cel mai apropiat colaborator al lui Jeffrey Epstein în abisul sexual al fetelor din țările sărace ale Europei de Est.

CUPLUL CLINTON: a ajuns la putere după mai multe asasinate. Profil psihopatologic fixat pe stadiul psihosexual oral precoce și imatur. Bine cunoscut de Servicii de la început. Un travesti cunoscut, adora să se îmbrace în femeie. Pervers psihosexual foarte ușor de manipulat. Nu profilul psihologic ne interesează, în general, ci faptul că acesta a fost folosit de Pentagon în războiul din Balcani. A executat programul armat.

NICOLAS SARKOZY: cel mai inteligent dintre toți aceștia, tânăr avocat, bogat și ambițios. Mama evreică emigrată în Franța, tatăl nazist german cu complex nazisto-evreiesc. Fragil, complexat de talia mică pe care încerca s-o ascundă prin tertipuri puerile (Napoleon, Putin au avut și ei aceeași talie). A fost folosit pentru introducerea Franței în NATO, pentru care a plătit USA tone de aur.

BIDEN: este de domeniul gerontologiei, Alzheimer, va părăsi scena în curând. Despre fiu nu prea multe, are profil asemănător cu J.Epștein.

TRUDEAU: în fond un travestit, structură adolescentină imatură, face proiecție tot timpul (este un mecanism de apărare psihologică, se întâlnește la paranoici și proiectează pe ceilalți caracteristici pe care nu le recunosc a le avea ei înșiși). Este cel pe care l-ați văzut că-și lipește gene false. Este un adolescent neevoluat, este în același registru cu Macron, Zelensky, o marionetă.

MACRON: dorință excesivă de seducere, de a demonstra cât de extraordinar este. Oscilează între stilul prieten și aroganță dură, mai ales înspre cei slabi sau săraci. Alternanță bruscă caracteristică celor cu schizofrenie; bază Oedip, isteric și avar, avid de putere, ca și Trudeau a rămas adolescentin, nu are nicio convingere, nu crede în nimic, este pe drumul sigur al psihopatiei, lucrează pentru propriul egoism. Un psihiatru italian, Adriano Sagatori îl caracterizează în felul următor: ”perversul care nu-l consideră pe celălalt ca atare, ci doar ca o utilitate sau un obiect pe care-l poate utiliza sau distruge, dacă are chef”. Este „sindromul hubis”, nebunia grandomanului. Se încadrează în definiția psihopatului: se servește totdeauna de ceilalți. Ceilalți sunt doar mijloace, le folosește apoi le aruncă (utilitarismul). Trebuie precizat că nu este vorba de utilitarismul machiavelic, în care caz utilitarismul servește Statul; în cazul psihopaților utilitarismul este pentru propria persoană, propriul interes.

CAPITOLUL DE LUCRURI GRAVE:

BILL GATES. Triunghiul GATES, CIA, EPSTEIN, este deja confirmat. Epstein este deja mort, dar spiritul lui este prezent și de acesta vom vorbi, pentru că este un mod de viață, o procedură, o strategie a marilor centre informative, de putere. Acest triunghi este foarte important pentru că include o familie: Bill Gates, A.Fauci, Davos, K.Schwab și CIA și câteva Servicii din Orientul Apropiat. Este clar că Bill Gates este un psihopat, dar nu numai atât, el are și o parte delirantă. Am făcut precizarea că psihozele afective sunt boli ale emoției care se tratează și psihopatiile care nu se tratează, sunt malformații de caracter în care nu există etică, morală, ego. Un diagnostic care să le cuprindă pe ambele, este foarte rar, se poate să apară și în cazul lui Gates este ceea ce s-a întâmplat. Este un psihopat pentru că nu are sentimentul de culpabilitate, nu are conștiință, nu are niciun regret, nu are nicio rușine. Recent a declarat că fiica nu s-a ”vaccinat” și nici el nu a vrut ca ea s-o facă, dar insistă ca toți ceilalți să se injecteze. Este un psihopat adevărat și dur, care se crede rasă superioară, iar ceilalți sunt suboameni. În diagnosticul lui este și o latură delirantă, care se întâlnește rar la psihopați, pentru că ei sunt aproape mereu premeditativi, calculați, ei fac conștient lucrurile. La expertiză se spune că au acționat în plină cunoștință de cauză, deci trebuie judecați. În teorie psihopații sunt trimiși la închisoare, nu la spital. B.G este câteodată într-un delir exacerbat: îi vedem expresia feței care arată că se află în alta parte, complet detașat, pe alta planetă, are un delir de omniputere psihotică, complet detașat de realitate, este un megaloman. Aș spune ca are sindromul Nero, total capabil să incendieze Roma și apoi să danseze și să cânte. Aș putea spune că este un necrofil, un om extaziat în fața morții, vorbește frecvent de moarte, de reducerea populației cu 15% și de oameni inutili. Îi strălucesc ochii când vorbește de falsele vaccinuri,, de hrana cu viermi, sau de negarea rasei umane. El cu familia sunt rasa superioară, vaccinurile sunt pentru cei considerați șobolani. Același lucru pentru Albert Burla și celălalt idiot, Tedros. Psihopați compleți și duri, sadici, nu se ascund, este una din trăsăturile lor. B.G este un criminal în serie, ca și ceilalți are o ”structură anală” (doar iau, nu dau nimic), avară; el ia, nu dă nimic și-și face figură de filantrop, dar trebuie știut că nu a dat nimic, nimănui, niciodată, în mod gratuit, nici chiar copiilor. Totul a fost pe bani. Nu trebuie să uităm că a fost un prieten al lui Ebstein, pe care l-a vizitat de 27 de ori. Este o sinteză a psihopatului dur și pur, cu o componentă delirantă, pentru că pierde câteodată contactul cu realitatea. Este un pion Davos, este un pion BigPharma, este un pion al Cartelului Bancar, este un pion al complexului militaro-industrial american, aceeași familie, CENTRUL RĂULUI.

JEFFREY EPSTEIN: un om, nu prost, destul de inteligent, calculat, profesor de matematica, foarte pervers și sadic, cu pulsiuni libidinale foarte accentuate, abuza de femei, de mai multe ori pe zi (cortex frontal diminuat), a început să-și procure fete în timpul războiului din Kosovo, racolând pe o arie extinsă: Serbia, România, Bulgaria, Macedonia, Muntenegru, Cehia, Slovacia, Rusia, Ucraina și pe care le aduna în ”lagărul de concentrare” din insula Saint James, proprietate personală. A servit cauza globaliștilor financiari, de război, sau ale Serviciilor din Orientul Mijlociu. De ce Epstein este important? Pentru că servea la compromiterea celor vizați. Epstein, Bill Gates, CIA, C-XIX, războiul din Ucraina, strâns legate, au fost toate la un loc, un program. Epstein nu mai este, dar mentalitatea a rămas, vor apare alți epsteini care vor face același lucru: alegem persoanele, alegem perverșii, îi utilizăm și facem dosare tuturor în lume, bogați, care au putere, capete încoronate, etc. Este o metodă veche, utilizată de servicii și atâta timp cât vor exista perverși și psihopați, va exista și metoda de compromitere a indivizilor de la putere, după o agendă stabilită. Trebuie provocat un război, trebuie distrusă o bancă, trebuie impus ceva unei țări, guvern, cap încoronat, etc... avem dosarele necesare. Epstein este important pentru că este imaginea torționarului, cel mai patologic aspect din toate posibile, cauza tuturor crimelor și RĂULUI din această lume. De ce oamenii devin torționari? Ei nu sunt de fond criminali, dar se supun ordinelor crude, inumane, care-i împing la torturi, la crime. Sunt cei care l-au menținut pe Hitler la putere, cei care au păstrat Inchiziția, stalinismul și toate dictaturile din lume (notă personală: Experimentul Pitești, Țurcanu). Sunt victime care se transformă în călăi. Au suportat actele unor torționari și apoi le iau locul, extind răul și crima. Epstein devine miliardar, plecând de la nimic, este un simplu profesor de matematică. Este racolat de Servicii, primește bani și se dedă la acte de compromitere ale unor personaje politice. Se îmbogățește rapid fără să facă nimic. Se ocupă de racolat fete care vin în număr mare din țări sărace și le cazează în barăci, toate împreună, strict supravegheate de către gardieni zi și noapte , fără să știe ce se va întâmpla cu ele. Sunt bine îmbrăcate și alimentate, dar sunt totuși într-un lagăr de concentrare și stau în barăci, nu în case, nu în hotel, ci în barăci. Nu uitați că Epstein este acum miliardar. Nu au voie să se împrietenească între ele și dacă două devin mai apropiate, sunt imediat separate. Vin și pleacă prin rotație continuă. Sunt violate de 3-4 ori pe zi, cele care au încercat să evadeze înot nu au avut nicio șansă. Epstein care a fost prin ascendenți, o victimă a lagărelor de concentrare, reproduce același lucru, chiar dacă a fost folosit pentru a înlesni prostituția, chiar dacă era extrem de bogat și putea să facă totul la alt nivel, el a ales și a folosit întreg repertoriul lagărelor de concentrare. Psihologia Epstein este mentalitatea ”kapo nazist”: psihopatul va reproduce RĂUL, va reproduce tortura, va reproduce crima. Dacă îți este amenințată viața și devii un kapo, se mai poate înțelege, dar dacă nu este cazul și devii totuși un kapo, ești cu siguranță un criminal psihopat. Epstein a fost în legătură cu Gates, BigPharma, afacerea C-XIX, Davos, Great Reset, pentru reducerea populației. Ei sunt într-adevăr genocidari, criminali în serie. Și victimele suntem NOI.

SCHWAB, BOURLA, FAUCI, sunt criminali în serie.


ANTHONI FAUCI a început a fi criminal în serie în anii 80, când a impus în America tratamentul cu AZT pentru SIDA, scurtând viața bolnavilor la maxim 6 luni. Deja atunci el a început reducerea populației, aplicând programul Malthus, fiind complet în cunoștință de cauză. Tot timpul a fost conștient de faptele lui, știa că omoară oameni, nu are niciun sentiment față de ceilalți, nu are regrete, nu are rușine, nu are sentimentul de vinovăție, este o structură anală; este un pur și dur nazist, un criminal în serie. Are mentalitatea unui psihopat pur și dur, fără delir, este cel mai bun exemplu; își aduce foarte bine aminte de tot ce a făcut, chiar dacă declară în Senat că u-și aduce aminte, este foarte lucid, este tot timpul în realitate și conștiență. Această creatură trebuie judecată mai devreme sau mai târziu!

ALBERT BOURLA (un veterinar) nu este prea departe de Fauci, a știut de la început că ”vaccinul” nu împiedică transmiterea, boala, pentru că nici nu a fost conceput pentru asta, l-a făcut pentru a-l testa pe oameni și o declară fără pic de emoție, impasibil.

URSULA VON DER LEYEN, o femeie avidă de putere, răzbunătoare, narcisista, egoistă, coruptă, isterică, nu prea inteligentă și nu merită prea multă atenție.

CARACTERISTICELE PROFILULUI PSIHOPAT utilizat pentru aservirea oamenilor, pentru a continua cu agenda globalistă, pentru a genera războaie, a jecmănii oamenii cu ajutorul băncilor, pentru experimente genetice direct pe cobai umani, pentru reducerea populației, pentru alimentație cu gândaci și viermi... și toate acestea pentru simplul motiv că ADUC PROFIT: structuri anale, sadici, fără emoții, destul de inteligenți, fără empatie, fără regrete, fără ego, fără conștiință morala, criminali în serie.
SPIRITUL EPSTEIN va continua fiind spiritul globalismului genocidar contra noastră.

CUI SĂ ACORZI ASTĂZI ÎNCREDERE ÎN ACEASTĂ LUME CONTAMINATĂ, CU EUROPEENI FĂRĂ SPIRUALITATE?

VIDEO: