ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ce se întâmplă în spatele morților din spitale și a pseudo-pandemiei? 

Astăzi asistăm la preluarea puterii în România de către un partid progresist, care la nivel general nu are 3% sufragii (USR-PLUS, cu Cioloș ca viitor lider agreat de forțele externe - practic PLUS a asimilat USR-ul). 

Sprijinul pentru această lovitură de stat globalistă este dat de serviciile secrete trădătoare conduse de gen. Coldea, puse în slujba corporațiilor, al președintelui României, un pion globalist ANTICREȘTIN („fanatici religioși”) și ANTINAȚIONAL, care continuă linia securistului machiavelic Băsescu, al părților trădătoare (progresiste) din PNL conduse de unealta Cîțu și a presei globalist-securiste.
Acesta este Statul Subteran.

Desigur, iudele intelectuale, conservatorii caviar, pactizează prin tăcere sau chiar sprijină vocal tranziția spre guvernul mondial.
 
Imbecilii utili #rezist sunt deja o masă de manevră care răspunde pavlovian la impulsurile serviciilor, iar cei care s-au trezit le este rușine să se pună împotriva curentului și să recunoască faptul că au fost proști. Nucleul dur va fi folosit ca berbece împotriva Bisericii. 
 
Scopul: destructurarea morală a societății, implozia completă a sistemului de sănătate (fagocitarea banilor de către entități private) și a școlii, vinderea părților din economie care asigură o foarte fragilă securitate și suveranitate (NuclearElectrica, Hidroelectrica, pământul arabil rămas, CEC-ul etc).

Partidele au fost confiscate, o mare parte din servicii, nu mai avem armată națională. Economia și finanțele sunt în mâna corporatocrației.
 
Ce va urma? 
Atacul concentrat, inclusiv din interior, asupra BOR (care nu sprijină suficient lupta împotriva Covid), o instituție „medievală” (tradițională), singura la această oră mică a istoriei care mai vertebrează națiunea și are în grijă sufletele credincioșilor;
și destructurarea Statului.
 
Ce face românul în acest asfințit al umanității?
Comentează pe rețele, stă cu mască în parcuri, se bagă în casă la ora 8 seara trei zile pe săptămână, se uită la televizor, cârcotește - deci acceptă dictatura politico-medicală.
Cu mici excepții, se supune.