ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Articol apărut inițial în Decembrie 2021 și republicat în seria Remember Plandemia:
 
Primăriile anunță rând pe rând că anul acesta târgurile de Crăciun de prin orașe vor fi dedicate exclusiv rasei superioare, care acceptă să-și redobândească doză cu doză, pe bilet de voie, drepturile și libertățile pierdute pentru „două săptămâni pe canapea”.
 
Problema cea mai profundă nu e cine ia o asemenea decizie, ci mai degrabă cine se bucură de ea. Ce fel de oameni sunt cei care își pot trage fie și o bucurie superficială, cum e plimbatul prin centrul orașului iluminat și amenajat de Crăciun, dintr-o asemenea mizerie de factură nazistă? Ce fel de Crăciun o fi în sufletele lor? Am impresia că acolo nu e Crăciun pentru ei niciodată.
 
Singura categorie de cetățeni care suferă sincer ca urmare a unei astfel de abordări din partea autorităților sunt copiii. Să nu-i uitați niciodată nici pe cei care provoacă deliberat nefericirea copiilor voștri, nici pe cei care se bucură de pe urma ei.
 
Vorbim despre niște copii care deja au trecut prin aproape doi ani de izolare – tot ce le mai lipsea era un Crăciun în care să fie împărțiți pe rase de rang diferit. Acestea sunt lucruri care nu se vor mai șterge niciodată din mintea lor și acestea sunt bazele de la care pornește societatea viitorului pe care-l reprezintă copiii voștri.
 
Dincolo de becurile festive oferite de primărie sub formă de lumină rece, Crăciunul, în esența lui creștină, este despre bucuria întâmpinării Mântuitorului, trimis pe pământ să dea o nouă față lumii, una mai curată, spălând mizeria și degradarea spirituală a omenirii – mesajul unor astfel de gesturi naziste este cea mai bună dovadă că are de ce să mai vină o dată.