ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ce-a fost ieri în SUA?
 
A fost un 7 aprilie, din 2009, când protestul pașnic împotriva guvernării comuniste de la Chișinău a fost preluat, pentru a fi compromis, de provocatorii stângii bolșevice, neomarxiste și antiromânești (Cât face aici doar chipul revoluționar al Nataliei Morari cu porta-vocea în mâini, aterizată de FSB la Chișinău încă în toamna lui 2008, care, deși vorbea exclusiv rusește, a fost invitată/prezentată/lansată atunci imediat și pe larg în cadrul emisiunii Lorenei Bogza de la PROTV! Cât face în acest sens chipul securistic al lui Baghirov, partenerul de misiune revoluționară al Nataliei Morari, arestat, chipurile, de oamenii legii, dar eliberat apoi și ajutat să părăsească RM absolut nepedepsit! Cât fac transmisiunile „de la fața locului” din acea zi ale PROTV-ului, una din puținele sau chiar singura televiziune care era lăsată neatinsă să transmită în direct dramaticele evenimente, carele de emisie ale altor televiziuni fiind răsturnate pur și simplu de „protestatarii” bine instruiți etc.!).
 
Aceștia au aprins și vandalizat clădirile Președinției și Parlamentului!
 
Deosebirea dintre evenimentele din 7 aprilie 2009 de la Chișinău și cele petrecute ieri la Washington este asta:
La Chișinău s-a dat foc originalului Declarației de Independență din 27 august 1991, cu toate semnăturile deputaților care au votat-o, iar la Washington a fost blocată reconfirmarea lui Donald Trump la cârma SUA și a fost instalat la Casa Albă exponentul stângii bolșevice internaționale, Joe Biden, în urma uriașei fraude electorale din 3 noiembrie 2020!
 
Ah, da, era să uit! După evenimentele de ieri din SUA s-a dat liber omului nou al planetei noastre -- omul cu mască!
Și, bineînțeles, minoritățile de tot felul vor avea de acum înainte și mai multă prioritate.
 
Nu degeaba și noua Președintă Maia Sandu a avut grijă să ne felicite în noaptea dintre ani, ca și Dodon, bilingv și interetnic!