ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rareșeeee! Brătianule mic și pomădat, ieși, mă, în public, în piață, și apără Istoria Țării de care, cândva, erai tare interesat și-ți tresălta inimioara de ardelean patriot! Sau, cumva, aranjat și tolănit în fotelu’ bruxellez nu mai vezi nici o Românie, darămite Istoria ei?!

Eroul Octavian Bjoza, venerabilul deținut politic, care era și eroul tău, cândva, a fost dat afară dintr-o biată funcție guvernamentală! De către Vasile, mă, Cîțu, mă, un neg benign răsărit în turma de urmași brătieniști, căruia i-a crescut păr pe limbă și care habar n-are de Istoria României! Nu-ți mai spun eu de ce, pentru că afli tu din partidul NAȚIONAL liberal!

Auzi, Răreșică, o fi venit comunismul în România cum o fi venit, dar călare pe el și pe tancurile lui erau numai copiii și urmașii lui Burebista, Decebal, Mircea cel Bătrân, Mihai Viteazul,Horea, Cloșca și Crișan, Iuliu Maniu, Ion Mihalache, Gheorghe Brătianu, adică de-alde Ana Pauker, Iosif Chișinevschi, Leonte Răutu, Alexandru Nicolschi și mulți alții! Tu ce zici, pasionatule de Istorie, cum te declarai de mult?!

Rareșe, bucură-te de comoditățile foncției de europarlamentar, acum, pentru că eu cred și, mai ales, sper, că la viitoarele scrutine politice o să dispăreți ca formațiuni politici și nume de maimuțoi politici – pnl, usr, plus, psd! Și lăsați România în pace, n-o mai abuzați, și lăsați-i Istoria fără cătușe – adevărată, tragică, plină și de disperare și de Nădejde, deopotrivă!