ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 6 ianuarie 2021, printre protestatarii care au pătruns în clădirea Capitoliului se afla și Ashli Babbitt, de 35 de ani.

A fost împușcată mortal în gât, fără somație, deși era neînarmată și nu avea un comportament violent.

Pe 6 ianuarie 2023, Micki Witthoeft, de 58 de ani, este încătușată și arestată de poliție pentru că a obstrucționat circulația în Washington DC.

Witthoeft este mama lui Ashli Babbitt și protesta în stradă pentru că, la doi ani de la asasinarea fiicei sale, ucigașul nu a fost descoperit, iar ancheta bate pasul pe loc.

Adevărații vinovați pentru monstruoasa înscenare de la Capitoliu – inclusiv pentru asasinarea lui Babbitt – își văd în continuare liniștiți de distrugerea Americii.

Pe 26 august 2023, prima explozie de la Crevedia a transformat-o într-o torță vie pe Florica Barbu, care locuia împreună cu soțul ei, Lică, la doi pași de stația GPL.

Cu arsuri pe 95% din suprafața corpului, Florica a murit a doua zi, duminică, la spital.

Lică a murit nu din cauza flăcărilor, ci a unui infarct: i s-a oprit inima atunci când și-a văzut soția arsă.

Pe 29 august 2023, Oana Barbu, fiica lui Lică și a Floricăi, merge împreună cu soțul ei la ruinele casei părintești, să dea de mâncare și apă la găinile și câinii din ogradă.

Pentru că vor să filmeze dezastrul provocat de explozia care i-a ucis părinții, femeia este bruscată de forțele de ordine și soțul ei încătușat și dus la poliție.

Vinovații pentru dezastrul de la Crevedia își văd liniștiți mai departe de distrugerea României.

Asta înseamnă să iei ce e mai bun de la Licurici.