ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă anii trecuți paralizia rațiunii s-a făcut pe bază de frică, existând o minimă circumstanță atenuantă în favoarea celor slabi, când guvernele ghidate de la butoanele supranaționale lovesc frontal în producătorii de hrană, presupun că nu se așteaptă nimeni să acordăm circumstanțe atenuante și pentru... "inteligență artificială".

* * * 

Este o bucurie să constați cum reacționează lumea imediat și intră în defensivă când aude cuvântul "epidemie" — până la urmă, uite că are și flexibilitatea la prosteală limitele ei de elasticitate, ba chiar s-ar părea că și prostia autentică răspunde într-o anumită măsură la fizioterapie.

* * *

Bine că am scos TAB-urile pe străzi împotriva "inamicului invizibil” și acuma stăm să ne mănânce ploșnițele, care măcar se văd – mai greu, dar oricum, e un progres în materie de vizibilitate. A decăzut și armata.

* * *

Zice Ciucă al nostru că mesajul ăluia, cu pregătirea de război, se referă la măsuri legislative – păi n-am reglementat recent circulația trotinetelor?

Citiți și Ion Cristoiu: Marcel Ciolacu reacționează disperat la panica stârnită de alarma Șefului Statului Major, Vlad Gheorghiță