ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


”Am așteptat să termine Sorana turneul să spun și eu câteva cuvinte ca mamă, femeie și cititor de presă. Mă cutremur la ce citesc. Mă întreb dacă acești jurnaliști sunt oameni și sunt normali sau fac totul pentru bani.

Sorana este copilul meu, este o sportivă de top și un om de calitate, școlit (cu rezultate meritorii), nu este o parvenită incultă care sa nu știe unde a fost școlită și care a făcut carieră ‘bifând’. 

Are dreptul să-și spună și să-și susțină opinia!  

De ce sunteți deranjați, că nu a atacat pe nimeni, a dat dovadă de maturitate spunând ce gândește și ce-i place. Îi place frumosul, calitatea, excelența și familia! 

Emană bunătate, frumusețe și muncă exemplară!

Știți voi ce înseamnă asta? Nu! 

Și nici nu o să aflați! 

Pentru că ura voastră a depășit normalul și pentru că spuneți, scrieți și reacționați la comandă și la plată! 

Atât!

Copil frumos, mergi pe drumul tău, fii fericită și împlinită, familia o să-ți fie alături TOTDEAUNA! 

Noi toți te iubim și te susținem! 

Pentru noi nu ești o ‘coțofană’, ești un simbol, o inspirație, o mândrie!” 

Liliana, mama Soranei Cîrstea

 
Rușine pentru cum se încearcă pe toate palierele societății să se distrugă Firescul, să se îmbrace mizeria în virtute și, mai apoi, tot cu "poalele-n cap" și cenușă pe creștet, cu lamentări și scuze fel de fel...defilăm "voioși" spre viitor.
Cu fruntea Sus și sus, înainte

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews