ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel puțin trei membri apropiați ai familiei lui Joe Biden – probabil însă că e vorba de patru – au primit milioane de dolari de la o companie chineză de stat în 2017.

Aceasta este concluzia devastatoare a unui raport dat publicității joi de Comisia pentru Supraveghere și Responsabilitate a Camerei Reprezentanților.

A doua zi, vineri, pe peluza Casei Albe, președintele a fost interpelat de reporteri în legătură cu raportul Comisiei și cu afacerile oneroase cu China.

Reacția lui Biden a fost uluitoare: total diferită de momentele în care pare pierdut din cauza senilității.

S-a schimbat brusc la față. „Nu este adevărat”, a bâiguit el. Apoi a făcut câțiva pași înapoi, ca și cum ar fi dat să fugă, cuprins de panică. Privirea îi rătăcea terifiată de la un ziarist la altul.

Pe Twitter, cineva a surprins perfect esența acestor imagini:

„Niciodată nu l-am văzut pe Biden atât de speriat.”

După mai puțin de 24 de ore, au apărut semnale că Donald Trump ar urma să fie arestat pentru o afacere prescrisă demult și dezgropată la moment.

În 2016, Trump a fost acuzat că face jocurile Rusiei pentru a se distrage atenția de la furtul grosolan al lui Hillary Clinton împotriva colegului său de partid, Bernie Sanders, în alegerile primare ale Democraților.

Pe 6 ianuarie 2021, lui Trump i-a fost înscenată „insurecția” de la Capitoliu pentru a se acoperi frauda colosală de la alegerile din noiembrie 2020.

Acum, eterna diversiune Donald Trump este scoasă iarăși de la naftalină, pentru a acoperi Afacerea China: un scandal mare cât Casa Albă.

Sunt însă indicii că, de data aceasta, ulciorul bătrân și ciobit nu va mai putea aduce apă proaspătă de la izvor și va fi casat.

Joe Biden pare să fi primit lovitura de grație.