ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


DE-ZAS-TRU pentru vaccinuri: exact așa cum anticipam în ultima postare pe acest subiect, în săptămâna 3-9 ianuarie 2022 eficacitatea vaccinurilor a devenit și în România, oficial, negativă. Cu alte cuvinte cine se vaccinează cu produsele ăstora ajunge oficial în pericol mai mare de a se infecta decât... cine nu se vaccinează!

Gata, gunoiul nu mai poate fi băgat sub preș. Treaba asta s-a observat cu vârf și îndesat în Occident (v. postările mele pe tema Angliei, mai ales prima, cea în care explicam „cum funcționează capitalismul turbo”), faptul că așa-zisa „imunizare” dată de înțepături dispare după oarece vreme e deja recunoscut, dar până acum puține autorități - și doar cu juma' de gură! - au recunoscut că la scurt timp de la injectare vaccinații nu doar că nu mai beneficiază de nici un fel de protecție, dar mai sunt și puși în pericol de a se infecta/reinfecta.

Dar iată ce ne zic cifrele

În perioada 3-9 ianuarie 2022 autoritățile au comunicat 33.237 de cazuri. Dintre ele, 1.034 de cazuri au fost la copii sub 10 ani, deci rămân 33.237 - 1.034 = 32.203 cazuri în populația eligibilă.*

În urmă cu foarte puțin a apărut raportul pe episăptămâna 1. Iată-l aici (download). Din el aflăm că 45,1% din cazuri au fost la persoane vaccinate.

Asta înseamnă că numărul de persoane eligibile infectate a fost de 

45,1% * 32.203 = 14.990 de vaccinați și 
54,9% * 32.203 = 17.213 nevaccinați 

Or, la data de 20 decembrie 2021 - cu două săptămâni înainte de 3 ianuarie - erau „imunizați” complet 7.742.950 de români, în timp ce 9.057.050 erau neimunizați. Dacă exprimăm numărul de infectați ca număr de infectați la 100.000, avem în acest moment 193,59 infectați la 100.000 printre vaccinați și 190,05 infectați la 100.000 printre nevaccinați.

Ceea ce înseamnă nici mai mult, nici mai puțin, decât că în conformitate cu formula de calcul a riscului relativ în acest moment eficacitatea relativă a vaccinurilor a devenit

Ef = (1 - 193,59/190,05)*100 = -1,86%

Cu alte cuvinte din acest moment ești în pericol mai mare să te infectezi dacă ești vaccinat, decât dacă ești nevaccinat.

Autoritățile vor da următoarele explicații

- Da, dar vaccinul te apără în continuare de formele grave (problema e că nici măcar treaba asta nu e garantată; a se vedea și evoluția eficacității împotriva riscului de deces, care s-a dus, de asemenea, în bot **).
- E o chestie temporară, din cauza Crăciunului, vaccinații s-au distrat, nevaccinații au stat închiși în case (nu e; încă de la Delta era evident că virusul circulă mai abitir printre vaccinați, dar cu Omicron deja e o certitudine).
- Nu e nimic grav (ba e, fiindcă 1. se instaurează un apartheid sanitar absolut inacceptabil: unii, vaccinații, sunt net răspândaci de boală și alții, nevaccinații, sunt împiedicați să se relaxeze cu familia la mall sau în vacanță, deși nu ei răspândesc boala, dar și fiindcă 2. nu poți să-i îmbolnăvești tacit pe unii oameni, adică pe cei vaccinați, promițându-le că-i vindeci... băiatu' ăla de demult, Mengele, parcă a fost  căutat o viață ca să fie băgat la pușcărie pentru așa ceva, nu?!).
- Cifrele nu sunt reale, știm prea bine că în România nu se testează... nu se măsoară... nu se sucește... nu se învârtește... (aolio olio: atunci, până acum totul a fost o minciună?!!!). 
- Infectații vaccinați ori erau vaccinați recent, ori la mai mult de 6 luni (nț; 1. eu când calculez Ef nu de tâmpit iau în calcul numărul de „imunizați” din urmă cu 2 săptămâni, 2. oamenii ar fi trebuit să fie cât de cât „imunizați”, nu?!!, și 3. asta nu ne scutește de problema de bază: vaccinații sunt fabrică de viruși și nevaccinații trag ponoasele...) 
- Avem mulți vaccinați „la chiuvetă”.
 
- [ziceți voi...]

Graficele actualizate

Iată-le. După cum se vede linia roșie surclasează pentru a treia săptămână consecutiv linia verde, exact cum a fost și la începutul valului Delta (ultima săptămână în care cele două linii au evoluat cap la cap a fost 13-19 decembrie). Ce e interesant, e că pe graficul #2 se vede clar că numărul infectaților vaccinați chiar și în cifre absolute e aproape egal cu numărul nevaccinaților infectați, ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată.




Implicații. Ce-i de făcut?

În Occident li s-a zis oamenilor că numărul de cazuri e mai mare printre vaccinați, că spitalele se umplu mai mult cu vaccinații și că mor mai mulți vaccinați fiindcă, „domn'e, e normal să fie așa, că vaccinații sunt mult mai mulți”.

România și Bulgaria, însă, sunt grup de control în interiorul UE și cel puțin povestea care începe să se vadă în mod clar din România e simplă.

Nevaccinații suferă din cauza unei boli pe care nu ei o transmit ca la balamuc (vă mai amintiți ce ziceam de capitalismul turbo?).

Nu poți să ai doar 40,1% din populație vaccinată, dar vaccinații să reprezinte... 45,1% din populația infectată. Aici nu merge scuza care mergea în Occident. Înseamnă că e ceva defect în toată povestea asta. Vaccinurile astea sunt praf și pulbere, vai de steaua lor.

Ce naiba ar fi de făcut? 

Pentru sănătate:

- Pentru nevaccinați, nu am nici un sfat particular, decât să faceți ce fac și eu. Lăsați hamburgerii, încercați să mâncați sănătos, lăsați țigările (vă distrugeți plămânii degeaba), băgați mai puțină băutură (vă distrugeți ficatul), mai puțină cola (e plină de zahăr!), băgați vitamine și minerale, nu strâmbați din nas la lactate și vegetale, păstrați-vă departe de îngrămădeală, nu purtați mască pe stradă sau în aer liber (e o imbecilitate!!!), faceți zilnic un pic de mișcare (măcar plimbați-vă prin jurul cartierului), încercați să râdeți în fiecare zi și păstrați-vă, pur și simplu, un tonus pozitiv.

- Pentru vaccinați: habar n-am. Faceți rapelul sau ce v-or mai propune ăștia (doza 4), dar aveți în vedere ce a zis dl. ministru Rafila, ca urmare a comentariilor recente de la OMS și de la Agenția Europeană a Medicamentului: „Administrarea de doze repetate din același vaccin poate duce la suprastimularea sistemului imunitar” (sursa). Adică la distrugerea lui, în caz că nu înțelegeți. 

Și rugați-vă să nu se întoarcă roata și să nu vă facă ăștia mizerii, așa cum ne fac nouă, celor nevaccinați!

Pe plan social:

- Încetat imediat cu orice fel de discriminare. Nu folosește la nimic și de acum este, pur și simplu, invalidată științific. Nevaccinații nu au nici o vină fiindcă unii dintre ei - cei mai bătrâni și cei mai bolnavi - ajung să sufere din cauza unei boli ai cărei agent de răspândire nr. 1 nu sunt ei! Altfel zis, nu poți să stimulezi cu vaccinurile astea circulația bolii ca la balamuc, și după aia să vii să-i iei de gât pe nevaccinați că de ce îți ocupă paturile de spital.

Păi uite, tu, stat tâmpit, folosești un jeg ca să „imunizezi”, și de fapt jegul ăla bagă oamenii în boală!

Ce-i așa de greu de înțeles?! 
 
--
* în realitate sunt și mai puține, pentru că aici intră și copiii de 10-11 ani.
** nu m-am mai chinuit să o calculez amănunțit în această postare, pentru că subiectul principal e mult prea important, dar știm deja că și aceasta a coborât destul de mult, acum fiind pe la (numai) 70-80%, adică mult sub 95%.