ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „Sunt pozitivă, în sfârșit! Începusem SĂ MĂ FRUSTREZ că pe mine mă ocolește. Rămân disponibilă la telefon și online pentru consulturile programate deja sau pentru urgențe. Pe curând sper...” (Ioana Mîndruță, soție, pe pagina ei de FACEBOOK, 8 februarie 2022)
.......................................................................................................
Bre, cetățene! Dacă n-ai Mîndruță vezi matale să faci bine să-ți cumperi! Că nimeni nu cunoaște mai bine decât el regulile de supraviețuire în pandemie dacă nevasta are COVID și tu, bărbat mândru, cap de familie și iubitor de „biclă”, ești obligat, totuși, să stai cu ea în aceeași incintă! 

Ia de-aici, popor, și notează-ți pe caiețel, ca să nu uiți cum se face!

Deci, avem una bucată femeie vaccinată și bolnavă de COVID și două bucăți masculi înțepați cu n-șpe doze, în aceeași casă. Nu se specifică numărul de băi. Se presupune că avem măcar una. Și o bucătărie. Acestea, împreună cu camera de zi, se numesc, științific, „spații comune”. Cum procedăm?  

„Eu și Matei am rămas negativi până acum. Nu știu cui să mulțumesc, dozei 3 sau disciplinei: am stat izolați și CU MASCĂ ÎN SPAȚIILE COMUNE DIN CASĂ, am folosit bucătăria și baia la distanță de JUMĂTATE DE ORĂ (!!!, n.n.), și numai după un aerisit zdravăn.” (Lucian Mîndruță, pe pagina sa de FACEBOOK, 12 februarie 2022)

După opinia mea, măi dragă, păi numai imaginea lui Mîndruță Lucian, sărind de pe un picior pe altul timp de o jumătate de oră, pentru ca să poată folosi în deplină securitate closetul, înarmat cu un exemplar din cartea SHARE! (autor Lucian Mîndruță), cu paginile bine frecate în podul palmei, pentru a nu zgâria părțile moi ale anatomiei marelui bărbat și simțind cum crește, și tot crește, și tot crește acea presiune și acea neliniște inconfundabilă din abdomen, ei bine, toate astea, zic, fac toți banii! Evident, el nu va pătrunde în sala de baie fără mască, deoarece e „spațiul comun 1”. Și nici în bucătărie nu va intra mai devreme de o jumătate de oră după ce nevastă-sa a părăsit „spațiul comun 2”. Subtilă ghiorăială de mațe, e-adevărat, dar să privim și partea bună a lucrurilor: el se protejează și arată că-i pasă. Arta cere sacrificii.

 „A treia zi de Covid în casă: nevasta e răgușită și fără alte simptome, eu fac glume: 

- Auzi, da' dacă ăia care ziceau că e o simplă răceală au dreptate? 

- Pai dacă faci vaccin normal că e mai slabă boala! zice ea, pufnește și pleacă vioaie la conferințele ei online .

Așa e la noi în casă. Facem propagandă pro-vaccin și când nu ne aude nimeni...” (Lucian Mîndruță, pe pagina sa de FACEBOOK; am pus diacritice, pentru fluența textului, dar în rest am păstrat ortografia comma free a autorului, 9 februarie 2022)

C-așa-i la ei acasă... fac propagandă pro-vaccin când nu-i aude nimeni și apoi pun pe FACEBOOK propaganda și o dau, generoși, la tot cartierul. 
.........................................................................
P.S. Și eu „începusem să mă frustrez” neștiind cum e la familia Mîndruță acasă. Acum, că am aflat,  m-am „defrustrat” cu grăbire, pe ici, pe colo, și anume în punctele esențiale.  În fotografie îl puteți admira pe Lucian Mîndruță surprins în bucătăria proprie, imediat după ce și-a dat jos combinezonul de protecție, cu glugă, pe care l-a utilizat pentru a putea traversa holul locuinței- posibil contaminat de nevastă.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews