ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Timpul pentru diplomație încă nu s-a încheiat. Sperăm și facem apel la Federația rusă să revină la masa dialogului și la masa Consiliului NATO-Rusia, așa cum am făcut și in invitație scrisă, reînnoită de secretarul general în urmă cu două zile. Sperăm ca acest lucru să producă rezultate pozitive. În cazul în care Federația rusă va alege cealaltă opțiune, suntem hotărâți SĂ APĂRĂM FIECARE CENTIMETRU PĂTRAT DIN TERITORIUL ALIAT (gest amplu, cuprinzător, global, unificator, mobilizator, încrezător, cu ambele mâini, n.n.), din România până în zona Mării Baltice (gest larg de la sud la nord, cu o singură mână, n.n.) de pe coasta Pacificului până pe coasta Mării Negre (gest larg de la vest la est, cu o singură mână, n.n.)....”  (Mircea Geoană, declarație zguduitoare, 21 februarie 2022)
..................................................................
 
Nu știu alții cum sunt, dar eu, când mă gândesc la Mircea Geoană, solemn, cum l-au învățat pe el la „organizație”, cu stâlpul hornului în spate, pe care sunt legați motoceii cu sigla NATO, de crăpa Radu Tudor jucându-se cu ei, la prichiciul pupitrului cel lustruit, cu monitor în față, de care se ținea „prostănacul lui Iliescu” pe când începuse a-și croi copăcel cariera internațională, la cuptiorul MARELUI LICURICI pe care „Mihaela-dragostea-mea” s-a tot ascuns pe când se jucau ei, băieții, de-a mijoarca, și pe când noi credeam că între Băsescu-Petrov și Geoană-intelectualul-lui Radu-Tudor chiar am avea ceva de ales, de parcă nu pupau și unul și altul aceleași clanțe, precum și la alte jocuri și coincidențe pline de farmecul acoperirilor de tot felul, parcă mi se întoarce și acum stomacul pe dos!

P.S. În imagine, Mircea Geoană tocmai „dezvăluie secretele NATO” (!!!!), așa cum frumos scrie pe burtieră... Dacă aș fi știut că asta face Mircea Geoană la ANTENA 3, sub atenta îndrumare a lui Radu Tudor, zău că m-aș fi uitat și eu la emisiune!