ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „Țin minte că mă uitam la mine cu respirația tăiată, uimit de albeața propriului meu trup, de felul în care brațele se topeau în rotunjimea umerilor -cu degetele mâinii drepte am urmărit conturul lor-, apoi mi-am prins între palme pectoralii și am fost uimit să le simt vigoarea, am coborât peste clapele coastelor și am poposit pe șolduri, descoperind, dupã ce am pipăit-o cu arătătorul, pielea care devenea străvezie la locul de întâlnire al trunchiului cu coapsele. Am urmat apoi cu privirea - și mi-a plăcut- fascia alungitã a mușchiului ce-mi brăzda coapsa piciorului stâng. Acesta, împins ușor înainte, fãcea ca întreaga greutate a trupului să fie preluatã de celălalt picior care, încordat, scotea în evidență linia arcuitã a șoldului.” (Gabriel Liiceanu, SCRISORI CĂTRE FIUL MEU, 2008)

..................................................................................

Păi bine, măi maestre... ce-ai făcut? Ai zis că să voteze lumea Clotilde, Fritz și Drulă, ai esplicat la vulg cu răbdare că ei e cei mai buni și, poftim nesupunere civică! îndemnul matale nu s-a auzit dăcât la Timișoara? Adică, din cei trei cavaleri ai rectitudinii morale a mai rămas doar unul?

Ce tristețe tristă, măi maestre... zău... I-ai garantat pe ăștia trei și ți-ai pus obrazul dumitale  mirosind a cremă de la Clinique și a parfum Carolina Herrera, cu un strop de  Bois d’Argent de la Dior pe margini, pentru efect sporit. Și ce-a ieșit, mă rog? Drulă și-a dat demisia și partidulețul e pe ducă, din motive de rezultate catastrofale, Clotilda se mai agață cu gheruțele de renumărarea voturilor dar se pare că lucrurile merg spre „canci!” (Mihaiu, la fel)... doar Fritz ți-a rămas, dragă... 

Ce istorie tristă ai avut, măi maestre, și cât ai fost de neînțeles de plebime!

Ai garantat Băsescu și na, problema! cum i s-a dus un pic lui Băse-al tău pojghița de teflon, a ieșit din el un Petrov de toată frumusețea de ți-era și rușine că nu s-a ridicat la exigențele intelectualității, așa cum erai convins!

Ai garantat Macovei Monica și, să nu-ți vie să crezi,  o plimbă ăștia acum pe la onoratele instanțe care-i dau, ce-i drept, doar „cu suspendare” dar stai să vezi ce daune babane va avea de plătit, sărăcuța! Că și pe asta ai votat-o cu speranța ta curată, de mai bine, la prezidențiale!

Ai garantat Vlad Voiculescu, că erai îndrăgostit de angelicul ăla și-l vârâseși adânc în edificiul tău afectiv dar, până la urmă, a fost nevoie să-l extragă „băieții” și să-l trimită la Bruxelles ca să uite lumea de dosarul lui penal din pandemie!

L-ai pupat în dos pe Cioloș Dacian Julien și i-ai propus „Hai să facem un partid împreună!!!!” în 2016, iar REPER-ul lui Cioloș este astăzi „aut” de peste tot (3,7% la europarlamentare, că în țară nici nu s-a văzut procentul).

Ai zis că să se vaccineze lumea, cu argumentul de necontestat că un om deștept și intelectual ca dumneata s-a vaccinat fără număr, fără număr, și ai pus diagnosticul de prostie cronică pe toți ăia care n-au vrut să se injecteze disciplinat, cum bine reiese din declarația de mai jos:

„Un turnesol al prostiei cum rar s-a pomenit: politicul, religiosul și vaccinul. Sunt vaccinat de trei ori și alaltăieri mi-am făcut anticorpii, am 8000. Și am fost foarte mândru (...) De ce această orbire sanitară… mă depășește. Cum ar trebui? Când pui în pericol viața unei întregi comunități, supraviețuirea ei, depinde de inteligența guvernatorilor… A apărut ideea că încalcă libertatea. Libertatea de a ce? De a mă omorî pe mine și pe ceilalți? Asta nu-i libertate. Libertatea încetează în clipa în care se ciocnește de libertatea altuia” (Gabriel Liiceanu, interviu EUROPA FM, 1 decembrie 2021)

Și? Să vezi surpriză... începe să fie cam deranj cu vaccinarea asta, măi dragă, iar producătorii de așa-zis vaccin  o dau din colț în colț, că nu ei... că popoarele au cerut vaccin... că asta e, atât s-a putut și a ieșit un vaccin  care pe lângă „unele lipsuri mai avea și unele neajunsuri”... iar Faucci recunoaște că a scos de la dânsul din stomac așa-zisele  măsuri de protecție, care n-aveau niciun suport științific - adică masca aia de-ați purtat-o mata și Lucian Mândruță din sculare în culcare a fost doar o fantezie. Ca să se râdă de dumneata, maestre!

Ei bine, văzând eu acestea, recte cum ți-au ieșit ție invers toate cele, deși le-ai gândit în amănunțime, vin și te sfătuiesc din nou: las-o dracului cu progresismul iar pentru următoarele alegeri îndrumă lumea să voteze numai și numai cu CIUMA ROȘIE! Căci nu cred că există o cale mai facilă de a scăpa definitiv de PESEDEU decât să-l garantezi dumneata, maestre! 

.........................................................................

P.S. Dacă mă întrebați ce legătură are MOTTO-ul cu postarea, vă răspund : da, aveți dreptate, n-are nicio legătură. Dar, fiți, rogu-vă buni și toleranți:  pur și simplu nu m-am putut abține...