ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Măi, cetățeni... dar parcă azi e vineri și, la naiba! să vedeți ce gânduri mă frământă: toată vara a fost „vinerea verde”, de mă și obișnuisem să văd guvernul, președintele și Cîții-Nicușori-Dominici-Fritzi călătorind cu transportul în comun, cu trotinetuțele alimentate electric, cu „biclele” sau chiar cu acel bine-cunoscut pas sportiv, care sălta ușor șepcuța prim-ministerială inscripționată cu „nu luăm prizonieri”, îndesată pe sprânceană... Și, nu-i așa? ne simțeam mai „uscați și mai curați” de când cu „vinerea verde”, trăgeam în piept un aer profund userist și #rezistent, cu toții, zic, în afară de cvasi-premierul Cîțu care tot timpul pare că trage pe nări cu totul altceva decât noi!

Și, când tocmai mă deprinsesem cu binele, să vedeți nenorocire... a venit toamna și „vinerea verde” s-a ofilit ca o frunză de salată uitată pe câmp.

Iată ce vreau să vă spun cu această postare: vreau să vă spun că mult-lăudatul PENEREREU, ăl' de-l așteaptă tot poporul cu sufletul la gură, deoarece vine, chipurile, cu o poală de bani, este și el verde ca un pepene... Dânsul, PENEREREUL, e un european sadea, cu cască-mască-bască și plin de piste de biciclete, având ifose de culoare „brotăcel” și emanând energii în care tropăie clorofila , ba chiar e ușor balonat de-atâta ecologism și puritate atmosferică. Păi, când o acțiune atât de simpluță cum a fost „vinerea verde” s-a dezumflat în câteva luni, expulzând, cu un chiot suprem, o căcărează de oaie în locul mult-așteptatului „ou de aur”, păi... gândiți-vă cum va arăta PENEREREUL APLICAT de acești conducători emasculați și necuvântători... de aceste cârpe politice scoase din „puțul gândirii” și puse la uscat pe gardul României... de acești „dați în gropi” și rămași acolo...

Nu râdeți, vă rog, că în subtext e viitorul nostru previzibil.

Doar ne conduce euglena verde, fusiformă, de doi metri înălțime, mare amatoare de golf și de excursii exotice, cunoscută și sub numele de EUGLENOID 19, „tulpina” sibiano-egipteană...