ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cum, măi Diana, l-ai dat tu afară, în șuturi, din ilustru-ți cabinet pe un fost director SRI și n-ai filmat, dragă? Ați vorbit atât de multe („eu am spus... el a spus... eu am răspuns... și el m-a amenințat”... „eu am replicat”... „el a zis”...„eu am întrebat”... „el mi-a răspuns...”) și n-ai înregistrat, fată? Tocmai tu care te filmezi și te înregistrezi non-stop? Ce s-a întâmplat? N-aveai telefonul la tine? Oricum, la cât de frumos ai povestit la Iași..., în fața unei adunări S.O.S.-iste entuziaste, ziceai că-i adevărat, nu alta! Era mai bine dacă nu te certai cu Silviu, soțul și fostul prim-vicepreședinte al partidulețului, că atunci jucați sceneta pe roluri și ar fi fost și mai elocvent! Bine, eu, care am imaginație, am vizualizat...  am vizualizat mai ales secvența dramatică în care ăla (fost director SRI, dar și personaj colectiv deoarece din când în când fostul director SRI devenea, în relatarea ta, „oameni groaznic de grei”) îți spunea că-ți dă bani pentru campanie și se ocupă el să ajungi președintă iar tu ai respins cu demnitate aceste avansuri deșănțate... Dar ție nici nu-ți trebuie, dragă, banii și publicitatea lui, doar ai deja 80% în sondaje, din câte am auzit! Ți-a(u) zis și ăla (ăia): „...ai cele mai mari șanse și cele mai mari procente să ajungi președintele României.” N-ai cum să pierzi!   

Cel mai mult m-a durut când ai promis că „o să înduri până la capăt”... Însă, trebuie să spun,  avem și-o „divergență de idei”, deoarece în fața unui public alcătuit în mod zdrobitor din bărbați ai zis: „o să rog femeile să reacționeze așa cum trebuie să reacționeze o femeie când suntem lovite, pentru că aici sunt lovite femeile... n-au nevoie de femei pregătite în politică... uitați-vă ce arătări din punct de vedere intelectual au ăștia în politică. Voi nu sunteți așa... voi sunteți puterea și forța acestei țări și a bărbaților voștri!” dând astfel discursului tău un damf puternic de misandrie... 

Diana, aici nu sunt de acord... deoarece e plin de femei în politică, fată, și de poale puse-n cap e plin! Nu-ți mai dau exemple. 

Ei bine, din acest motiv și văzând eu cu câtă cruzime l-ai scos din politică și l-ai marginalizat pe Silviu al tău, pe „tati” adică, simt nevoia să-ți spun, de la obraz: „JE SUIS SILVESTRU!”

COROLAR:

Hai, Silviu... zău... că nu-i chiar așa grav... ține și tu capul plecat o lună, un trimestru, un an... și invit-o, dragă, la o cină romantică, nu-i mare lucru, gătești paste, că așa fac toți ăia din filme care vor să îmbuneze o damă supărată. Pui lumânări cu arome, o muzică discretă („Sunt vagabondul vieții mele”, interpretată chiar de tine), beți o șampanie- că nu-i o avere- și... gata! Te-ai scos! Dacă speli și calci rufele două-trei săptămâni, cred că-ți dă onorurile înapoi. Sau, dacă nu, te face măcar vicepreședinte simplu, fără prim. Însă pe urmă să știi că dacă muncești cum trebuie la partid, dacă dovedești sârguință și lipești afișe corespunzător, în trei-patru ani ai șansa să-ți redobândești și „prim”-ul. Ce-i drept, până atunci înghiți în sec și caști gura la Lazarus, să vezi el cum face!

Așa că, lasă supărarea... te iartă ea! că-i damă bună! doar tot INTERNETUL zice că este!