ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO 1: „Aș vrea să anulez orice urmă de informație eronată.(...) Nu a existat o discuție pe guvern paritar, nu s-a pus problema ca PNL să intre într-un guvern alături de PSD. Repet, nu s-a pus această problemă. Darămite să discutăm de portofolii și persoane! Nu a existat această variantă. PNL nu ia în considerare formarea unui Guvern Ciucă cu reprezentanți de la PSD, ca lucrurile să fie extrem de clare... Domnul Ciucă e militar de carieră, nu abandonează niciodată o misiune. Nu va depune mandatul, ca lucrurile să fie extrem de clare!!!” (Rareș Bogdan, 27 octombrie 2021)

MOTTO 2: „ „Aș vrea să anulez orice urmă de informație eronată.(...) Nu a existat o discuție pe guvern paritar, nu s-a pus problema ca PNL să intre într-un guvern alături de PSD. Repet, nu s-a pus această problemă. Darămite să discutăm de portofolii și persoane! Nu a existat această variantă. PNL nu ia în considerare formarea unui Guvern Ciucă cu reprezentanți de la PSD, ca lucrurile să fie extrem de clare... Domnul Ciucă e militar de carieră, nu abandonează niciodată o misiune. Nu va depune mandatul, ca lucrurile să ” ( AGREPRES. ro, 8 Septembrie 2021)
........................................................................................
Voi să nu vă înșelați, cetățeni... această genială strategie de a aduce PE-SE-DE la guvernare nu-i aparține lui Cîțu și nici lui Rareș Bogdan (ăla care ne asigura că are toate mișcările clare, ca la șah, mai știți?...)... ci îi aparține geniului Carpaților și Bruckenthalului rațiunii, cel care cântă acum din cimpoi în Scoția, cu ciorăpei trei sferturi, pompoane jucăușe pe elasticul ciorăpeilor și kilt nostim „by Eli Lăstean”, of course!

E-adevărat că nu știa el, săracu’, aria cercului și pufnea în râs când îl întrebau deontologii ăia, în 2019, care-i formula pe care doamna Dăncilă a știut-o măcar pe jumătate, da’ adunarea văd că o știe, o stăpânește... Păi, când a pus el pe hârtie taberele politice și s-a apucat să combine acronimele de partid ... a aruncat ARTA RĂZBOIULUI la gunoi, cât colo, în tomberonul Clotildei, și a luat frumușel de cotor, ARTA ÎNCROPIRII MAJORITĂȚILOR PARLAMENTARE, care s-a dovedit o carte mult mai palpitantă și cu „nește întorsături” ce nici nu te-aștepți, soro!

Apoi, emoționat, în fața unui public care-l adoră ca sarea-n ochi, a prins a recita- fără intonație, dar cine a mai văzut ficus cu intonație?- un fel de epitalam, din moment ce tocmai se pregătește o frumoasă căsătorie din interes:
„Din alte zări de soare pline /Pe unde-ați fost și voi străine/ Veniți dragi Dâncu înapoi/ Veniți cu bine!!!”

Vedeți? Cîțu avea dreptate: „LUCRURI FANTASTICE ÎI AȘTEAPTĂ PE ROMÂNI”!!!

Și-acum, că vi le-am zis pe toate astea, dați-mi voie să remarc, cu onestitate, CĂ EU AȘA PROȘTI DESĂVÂRȘIȚI, care după toată combinageala bosumflată liberală+prezidențială+useristă+haștag-rezistentă+deontologică „la maxim” au găsit, ca singură soluție, să se roage de PESEDEU’, ca-ntr-un fel de „...ia-mă, nene!”, să le dea voie măcar liberalilor la guvernarea social-democrato-udemeristă, deci, repet, eu AȘA PROȘTI n-am mai văzut!

Să vă trăiască președintele, PENELEU’, USEREU’ , Nicusoru’, franțuzoiaca și Fritzu’ tuturor acelora care ați pus stampila pe ei!

De trei ori : URA! URA! URA!