ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „Cel mai tare m-a deranjat când au atacat-o pe soția mea. Era vorba de perioada anului 2014, când eram pe o baricadă puternică anti-Ponta, anti-PSD, și atunci au apărut ATACURI ÎNFIORĂTOARE legate de faptul că am făcut o zi de naștere și o nuntă strict în scop de PR. A fost o nuntă unde au venit oameni foarte importanți, într-adevăr. (…) Au criticat rochia de mireasă a soției mele. Sunt lucruri mici, dar care m-au deranjat. Soția mea a plâns, pentru că i-au zis CĂ A FOST KITCHOASĂ ROCHIA.” (interviu cu Rareș Bogdan, pentru emisiunea LA MIJLOC, citat de ZIARIȘTII. com, 31 decembrie 2021)
............................................................................................
Inadmisibil! Adică CIUMA ROȘIE a bârfit și a comis răutăcisme, criticând rochia acestei doamne „foarte sportivă și foarte bogată, și (bașca) frumoasă, ce-ți trebuie mai mult...”, după cum o descrie soțul? Când, după cum putem observa și singuri, în nenumăratele fotografii care circulă pe NET, inclusiv aceea, de-o mare delicatețe, când cei doi soți își strâng tandru degetele, la restaurant, peste ciorba aburindă, dânsa este de-un extrem rafinament? Rușine, PESEDE! Mâine-poimâine ai să te legi și de sandalele (Attico- 2.350 euro, cică numai atâta costă) cu „pilozitate excesivă” la vedere, sandale atât de elegante, și de scumpe, și atât de potrivite în orice împrejurare...

În fotografia de mai sus se pot observa, în stânga, cei doi soți, exponenți ai bunului-gust și bunului-simț pe litoral, îmbrăcați lejer, în ținută de plajă, îndreptându-se cu nerăbdare către cea mai apropiată tonetă, ca să mănânce niște hamsii prăjite și să savureze o bere la halbă. În poșetuța domnului sunt cartofii prăjiți, luați de la toneta cotată cu cinci stele MICHELIN, specializată pe aceste delicatese! Din păcate, n-am găsit și fotografia cu strângerea de mână peste cartofii prăjiți.

În dreapta, e o fotografie veselă, de primăvară: așa cum v-am spus, înverzesc sandalele! E semn că natura participă plenar la rafinamentul divelor și că pătrunjelul s-a dezvoltat frumos! Sandalele doamnei reprezintă un elevat omagiu adus soțului Rareș, în amintirea nemuritoarelor scene din piața Șimleu Silvaniei, când acesta îi băga sub nas lui Nicolae Ciucă, șeful său de partid, ditamai șomoiogul cu verdeață rostind, în extaz: „Dom’ președinte, ia uitați! Pătrunjel adevărat!!!”
.......................................................................................
P.S. Am luat fotografia cu sandalele doamnei Bogdan de la Bogdan Tiberiu Iacob. Care este un admirabil jurnalist. Căci, dacă nu ar fi fost de la domnia-sa, și eu m-aș fi îndoit că poate fi reală!