ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „Prim-ministrul statului federal german Baden-Württemberg, Winfried Kretschmann (Partidul Verzilor), încălzește doar o cameră din casă și se șterge cu o cârpă umedă în loc de duș, ca parte a economisirii energiei electrice și gazului. «De obicei încălzim doar o cameră din casă», a spus el. «Este și mai sănătos dacă nu ai aceeași temperatură peste tot în casă. De asemenea, nu trebuie să faci duș tot timpul. Chiar și LAVETA ESTE O INVENȚIE UTILĂ», a spus Kretschmann pentru Südwest Presse. Potrivit politicianului, astfel poți să nu mai «faci duș în mod constant». Krechman a remarcat că, prin propriul său exemplu, el arată posibilitățile de a economisi cât mai multă energie: «Am o mașină electrică, AM UN PANOU SOLAR URIAȘ pe acoperiș». El își încălzește 70% din apă cu energie solară de 25 de ani și a comandat și un sistem de încălzire pe peleți. Totuși, politicianul Verde a identificat un punct slab: «Mai am loc de îmbunătățiri când vine vorba de reducerea consumului de carne»...” (FINANCIAL INTELLIGENCE .ro, 19 august 2022)

............................................................................

Numai privindu-l pe înaltul oficial german mi-am dat seama pe dată că are unele probleme cu consumul de carne, căci pur și simplu nu se poate înfrâna! Sunt convinsă că dacă-și pune în farfurie o felie de șuncă generoasă, cu grosimea de zece microni, dintr-acelea prin transparența cărora se vede frunza de salată de dedesubt cu toate nervurile sale, o mănâncă toată-toată, fără să se mediteze la salvarea planetei!

Gândiți-vă puțin: un om care și-a instalat un panou solar, sfidându-ne pe toți cu precizarea „...un panou URIAȘ!!!” pentru ca să încălzească doar câteva picături de apă, e capabil de absolut orice!

Altfel, băiat bun, de nădejde... „De obicei încălzim doar o cameră din casă...” ei bine, asta-i o idee mai interesantă chiar decât participarea lavetei la igiena intimă! Căci se pune întrebarea firească: oare ce cameră anume vom alege să încălzim pentru salvarea planetei? Camera de zi? Dormitorul copiilor? Baia? „Este și mai sănătos dacă nu ai aceeași temperatură peste tot în casă.” I-auzi... păi, sigur că e mai sănătos... de exemplu încălzești dormitorul și, noaptea, te îmbraci în treningul vătuit, peste care arunci rapid o șubă și execuți o alergare ușoară până la baie, unde, în continuare, faci ceea ce ai de făcut în timp ce-ți continui încălzirea prin diferite exerciții fizice pentru a ignora cele maximum 5 grade Celsius din interiorul acesteia, că asta-i media temperaturii maxime pentru Baden-Württemberg, în ianuarie! Curată sănătate, zic!