ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „...«În ce privește clădirea Primăriei, am redus foarte mult ceea ce înseamnă aerul condiționat. Am redus semnificativ iluminatul pe timpul nopții și, de asemenea, am oprit centrala și funcționarii din Primărie de zece zile nu mai au apă caldă. Se spală cu apă rece.» Întrebat dacă a luat măsuri de economisire a energiei și acasă, Nicușor Dan a spus că de aceste aspecte se ocupă soția sa, deoarece el «nu prea stă» pe acasă. «Trebuie să o întrebați pe soție, pentru că eu nu prea stau pe acasă. Avem un bebeluș și medicul i-a recomandat soției să țină mai frig în casă, ca să mănânce mai puțin, să nu aibă reflux», a mai spus el.” (DIGI 24, 9 septembrie 2022)
................................................................................................
 
 
Să nu uitați, vă rog, că exact la fel de ticăloși precum cei care fac legea astăzi în Europa, sunt și cei care mai vorbesc încă ritos despre „democrație”... „valori”... și „civilizație occidentală”... lucruri de-astea, deși se vede cu ochiul liber impostura smintită a lumii vestice. Adică Lucian-Mîndruții... Bogdan-Chireacii... Andrei-Cornii... Brândușele-Armance... și mulți alții ca ei. Ca și cum nimic nu ar vedea. Ca și cum toate sunt legitim așezate în matca lor democratică. Cel mult, ei vin și prezintă viitorul hidos din prag și haosul pofticios care ne pândește din deschiderea ușii ca pe niște întâmplări inevitabile, deoarece, ca să vezi! ...„Putin”!!!

Pentru orice aberație occidentală și pentru orice contorsionare logică, Putin e vinovatul de serviciu iar vinovăția aflându-se atât de departe, la unul cu care, de principiali ce suntem, nu vorbim, mai mult decât o Ursulă ridicând din umeri și niște sfaturi înțelepte de la Timmermans, nu vom primi!

O să stăm în frig? Nu-i nicio problemă... căci, de fapt, pentru care categorie de populație ar fi o problemă frigul? Poate pentru nou-născuți? Nicidecum! ne-a zis Nicușor Dan că aceștia trebuie să stea în frigider ca să nu mai mănânce atât și să regurgiteze apoi în neștire! Poate pentru cei bătrâni, în oasele cărora dacă iarna se instalează e aproape imposibil să o inviți afară? Sau pentru cei cu atât de convenabilele „comorbidități” (la o adică-pandemică, zic!)?. Și ce ... ȘI-AȘA SUNTEM PREA MULȚI, mai bine salvăm gândacul-croitor, mutând autostrada la Sfântu-Așteaptă, numai și numai ca să poată traversa dânsul, cu pas domol, măcinat de griji, șoseaua plină de găuri... Gândacului croitor trebuie să-i lăsăm planeta moștenire!

Lăcuste și cărăbuși a zis și Bogdan Chireac că va mânca fără probleme dacă astfel face și lumea civilizată... Ahaaa... dar provoacă alergii, se pare? Și chitina este cancerigenă? Vedem noi... hai să probăm, pe șest, pe copiii de la grădinițele cu program prelungit. Vedem dacă se scarpină, dacă fac bubițe, dacă... Ei, și... doar n-o să trăim veșnic că ȘI-AȘA SUNTEM PREA MULȚI... v-am spus!

Să salvăm planeta, nu-i așa? Dar pentru cine dorim să o salvăm? Civilizația occidentală ne susură-n ureche că a face copii peste cifra „decentă” de doi, pune Terra în pericol... că ȘI-AȘA, nu uitați, SUNTEM PREA MULȚI... Mai bine, dragi cupluri tinere, luați-vă un animal de companie. Căci un copil e mare răspundere și mare cheltuială... în schimb, dacă vă luați o iguană ca animal de companie, e mult mai simpatic! Ce poate fi complicat? O dată pe săptămână, vizită la magazinul cu mâncare specială... de două ori pe lună, la veterinar... trimestrial, la SPA și pedichiură... dacă plecați în concediu, o lăsați la hotelul destinat celor-care-nu-cuvântă, unde are grijă o armată de angajați de bunăstarea sa... (costă, da’ face!!!)... iarna vizitați magazinele cu haine și jucării speciale pentru ea... de hrănit, o hrăniți cu ce-i mai bun, ca să nu facă alergii, urticarie, eczeme.... că atunci vizitele la veterinar sunt mult mai dese... iar dacă speranța ei de viață e mai mică decât a dumneavoastră, bine măcar că există acum cimitire decente, cu cavouri drăguțe, pe care le puteți tapeta cu pozele defunctei dând din coadă și jucându-se prin iarbă.

Și-apoi... mai e și problema infertilității. Poate din pricina noilor tipuri de alimente, ultra-procesate? Și din pricina medicamentelor? A inoculărilor excesive cu orice fantezie a producătorilor de imunizări pe bandă? Imposibil! Doar Direcția Generală pentru Sănătate și Siguranță Alimentară și Agenția Europeană a Medicamentelor au grijă de noi! Atât că SUNTEM PREA MULȚI... iar realitatea asta e clar că trebuie corectată, pe ici, pe colo. La fel cum ni se recomandă să reducem consumul de gaz cu 15-25%, ni se va recomanda și contracția cu 15-25% a populației europene. La început e recomandare... apoi, ca orice recomandare, va deveni obligație în cel mai scurt timp. Comunitățile TBGL (citiți cum doriți, dar v-aș sugera de la dreapta la stânga) vor pune și ele umărul la „contracție”.

Facturile, impozitele și taxele vor fi DĂ INFARCT? Asta-i acum... doar v-am spus că ȘI-AȘA SUNTEM PREA MULȚI și devine intolerabil! Mai ales că, evident, nu avem cu toții tăria sufletească și eroismul lui Mihai Șora care a primit o factură pentru energia electrică de 6096,99 lei și totuși a mai găsit puterea de a se deplasa până la „...un laptop HP (care stă să-și dea obștescul sfârșit, dar care nu a fost vreodată, în lunga lui viață, energivor”, luminat de „un bec mititeluț” și a ne comunica pe FACEBOOK că risipește energie electrică numai atunci când face „un pipi/kk scurt la baie, cu becul aprins”. (Mihai Șora, pe pagina lui de FACEBOOK, 14 septembrie 2022)
................................................................
Ei ne spun că foamea, frigul și întunericul fac parte acum din CIVILIZAȚIA EUROPEANĂ. Din VALORILE MARII FAMILII de pe Bătrânul Continent. Din FINEȚURILE ELITEI la care am visat până în 2007. În timp ce licuricii de peste ocean se jură că Agatha Christie a scris romanul ZECE ALBI-ÎNCHIS MITITEI care erau trans și fluizi și queer și non-binari și ce mai doriți... Toți ne îndeamnă să ne supunem legilor lor și ne pun eticheta de needucați, de troglodiți și ne sancționează dacă nu aprobăm progresismul și sminteala lumii pe care o șurubăresc sub ochii noștri.

Căci unul ca Nicușor Dan n-a venit, cu ecologismul lui morbid în ghiozdănel, de nicăieri. El nu este un accident al istoriei, ci este un reușit experiment dospit în laborator până când s-a făcut suficient de mare încât să poată crede cetățenii că se pricepe să deschidă robinetul cu apă caldă. La fel de bine precum se pricepe să-l și închidă, în timp ce vă sfătuiește să țineți sugarii în frig, ca să mănânce mai european și mai cu măsură!