ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „USR este pe patul de moarte, într-o criză existențială, iar pentru binele democrației din România, USR-ul trebuie să-și recapete identitatea, să fie partidul speranței și să inspire încredere.” (Radu Hossu, pe pagina lui de FACEBOOK, 23 iunie 2024)
.......................................................................................
Aveți, în fotografie, imaginea IDENTITĂȚII RECĂPĂTATE, A SPERANȚEI USERISTE ȘI A ÎNCREDERII ÎN VIITORUL PARTIDULUI. 

Dacă aș fi useristă, eu cu el aș vota... asta pentru că nu candidează Iulian Bulai, căci, dacă ar fi candidat, chiar că n-aș mai fi avut vreo șovăială! Ar fi fost pentru mine o certitudine a succesului! Dar, din păcate, dânsul nu e pe lista pentru prezidențiabili de partid... Și nici nu știu dacă Iulian al nostru mai e sau nu mai DRULĂU, că acum, de când și-a dat ranga lui Drulă obștescul sfârșit, îmi pare că e mai mult LASCĂU (LASCĂ-zoologic; învechit și rar:  nevăstuică-Mustela nivalis), după cum văd eu că se pregătește s-o pupe-n dos pe doamna Lasconi!!! 

„Mă bucur și că Elena Lasconi, VIITOAREA PREȘEDINTĂ A USR propune încetarea alianței cu FD și PMP.” (Iulan Bulai, pe pagina lui de FACEBOOK, 17 iunie 2024)

Da, Bulai, dragă, ai fost tu „drulău” devotat și iacă ce mare scofală a făcut Drulă-al tău: s-a unit cu FORȚA-fie-cu-tine a lui Ludovic Orban și cu PMP-ul lui Petrov și i-a băgat în Parlamentul European pe Dan Barna, Vlad Voiculescu și Eugen Tomac, după care el a plecat cu coada-ntre picioare, să-și lingă... rana, că știi? câinele, când n-are treabă, cu linsul rănii se ocupă!

Acum, însă, există candidați serioși, de necontestat! 

Căci răsare, mândră, pe lângă „nevăstuica” Lasconi, și umbra lui Radu Hossu la Bahmut, de nici nu mai știi cu cine să ții la alegerile astea din USEREU, că toți sunt competenți! 

În final, să recapitulăm: „USR este PE PATUL DE MOARTE...” ei bine, Radu Hossu, mai dragă! se vede clar din imagine, numele tău este RESUSCITARE! 
.........................................................................................
P.S. Cu toate că sunt optimistă în privința alegerii lui Radu Hossu la cârma USEREULUI, totuși am și motive de tristețe: „Nu voi candida și la președinția României, în cazul în care voi fi președintele USR. Pentru acea candidatură trebuie dezbateri interne serioase.” (Radu Hossu, pe pagina lui de FACEBOOK, 16 iunie 2024)
 
Ei, hai, maestre, că mai e timp să te răzgândești! Nu poți rămâne insensibil la rugămințile fanilor! Ești „portretul-robot” al președintelui care-i trebuie astăzi României!