ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comentariul zilei îi aparține lui „Razvan Adrian” și a fost postat la știrea 12.383 de motive pentru care NU mă vaccinez cu Serul Experimental - O perspectivă Creștin Ortodoxă

„Candva oamenii cei trecuti de o varsta erau mai viteji si mergeau la razboi cu toate ca stiau ca isi pierd viata ca sa isi apere tara si familia. Acuma, lepadaturi din diverse medii ca CTP, Perspiceanu, agafat si multi altii din gasca lor de comunisti lasi considera ca e normal sa inchizi toata viata sociala a copiilor, toata industria, daca se poate sa dea faliment orice mic negustor doar ca niste lepre expirate ca ei sa supravietuiasca. Mi-e sila de ei si cei care li se aseamana.

Ieri am trecut prin centru cu fiica mea, dorind să-i arat bradul de Crăciun pentru ca a ajuns la varsta cand intelege si isi doreste sa vada luminitele dar era complet ingradit tot balciul cu pomul central si am fost uimit sa vad cata lume era la rand la scanare ca vacile care merg la abator, iar in perimetrul gardurilor, plin de oameni. Nefiind vaccinat, m-am simtit pentru prima data in viata mea complet exclus din societate pentru cel mai stupid motiv. Ca nu am luat un tratament pentru ceva ce nu am. Mi-a parut si rau ca am indraznit sa merg acolo. Nu am facut decat sa-mi dezamagesc copila, care a plecat vizibil trista!

E dezgustator si trist sa vezi in ce mascarada s-a transformat Craciunul, sa vezi ca ieslea a fost transformata intr-un photo booth cu banca pentru mosu, sa vezi ca nu mai ai voie sa te apropii nici de brad fara sa faci parte dintr-o categorie de oameni. Nu pot sa le doresc celor care au decis sa ingradeasca pomul decat sa le stea in gat sarmalele de Craciun. Cand or sa crape, ca o sa crape si ei la un moment dat cu siguranta, o sa le transform crucea in schiuri si o sa ma dau cu ele in amintirea nemerniciei lor.

Ne vom indrepta spre natura, ca aia nu ne-a dezamagit niciodata ca si oamenii si nu ne cere certificate ca sa patrundem in magia ei”, a scris Razvan Adrian.

Îi mulțumim pentru că a împărtășit această experiență cu noi și vă așteptăm pe toți să scrieți în secțiunea de comentarii de la sfârșitul fiecărei știri. Nu aveți nevoie decât de un nume (real sau fictiv), o adresă de e-mail și o parolă.