ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MANIPULAREA! Cel mai mare blestem al acestei societăți! Cea mai credulă și speriată societate din istoria omenirii! Cei mai demenți și lipsiți de empatie conducători de state și șefi de guverne pe care omenirea i-a avut vreodată! 

Exact în urmă cu doi ani de zile, în online și la TV a apărut știrea că nu o să mai fie alimente din cauza izbucnirii pandemiei! Ați „rupt” magazine și v-ați făcut provizii pentru luni de zile! S-a dovedit ulterior că A FOST O MINCIUNĂ! 

V-au spus că vitamina D, zincul și vitamina C fac minuni! Ați golit farmaciile de aceste medicamente! Le-ați luat în cantități industriale! V-ați infectat ulterior! Deci, A FOST O MINCIUNĂ! 

V-au spus că a apărut un vaccin care oprește infectarea și transmiterea bolii! Ați făcut cozi la centrele de vaccinare, imediat! 

În primele luni atât de mare a fost demența încât v-ați vaccinat „cu pile”, rapid, urgent! 

V-ați infectat și după vaccinare! V-au spus ulterior că faceți forma simplă de infecție și nu muriți dacă vă vaccinați! Nu toți cei vaccinați au făcut forme simple, unii vaccinați, infectați, au murit! 
Deci, A FOST O MINCIUNĂ și asta!
 
V-au spus că începe războiul și plecați pe front. Ați făcut cozi interminabile la pașapoarte să părăsiți țara! „Șansele”
ca România să intre în război sunt infime! Nici naiba nu se bazează pe noi cu ceva, în schema asta, nu au pe ce! Ei știu asta, doar voi nu știți! Au scos la pensie militari la 40 de ani și trimit pe front civili la 63? 
O țară condusă de niște tâmpiți! 

V-au amenințat că Putin apasă butonul nuclearei! În două zile ați golit farmaciile de iod! Mulți dintre voi ați început tratamentul cu iod! 

Aseară, tot în online și pe aceleași posturi TV manipulatoare și draconice a apărut știrea că, de azi, benzina este 11 lei/litru! În două ore toate benzinăriile din țară au fost blocate! Azi, benzina nu este 11 lei la toate stațiile, dimpotrivă chiar: au revenit la prețul inițial și multe dintre cele care l-au schimbat aseară! 

Mai puteți? Mai aveți energie, putere și nervi să reacționați la toate aceste MANIPULĂRI, cu atâta receptivitate? 
 
Ei nu or să se oprească din această demență în care au intrat, atâta timp cât societatea are reacție! 
 
Mulți dintre voi nu ați învățat nimic din doi ani de pandemie! NIMIC! 
 
Păcat! În ritmul ăsta...se va distruge totul, exact asa cum este distrus psihicul vostru în acest moment!