ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Să nu credeți cumva că scriu despre vreo specie aflată pe cale de dispariție. Nici vorbă. Milițică datează de dinainte de pupila franceză a francizei șobolanului mega-mioritic. El a fost zămislit de mult, cam prin cretacic și a căpătat grade și burtă pe vremea împușcatului. De-aia n-are cum să-l cuprindă acum uniforma de polițist. Când nu bate bătrâni care nu poartă mască, milițică se strecoară în diferite dispozitive, terorizând populația care încă nu a aflat că viețuiește într-un stat polițienesc. European evident. Ultimul prilej de evidențiere al tablagiilor imbecili este asigurarea securității zonei din jurul stadionului unde se desfășoară paranghelia europeană UE, FĂ!

Deși s-a anunțat din vreme perimetrul restricțiilor de circulație cuprins între Vatra Luminoasă, Maior Coravu, Pierre de Coubertin și Bdul Basarabia, bese-n cizme, leit Vetei care s-a menținut cu greu rușinoasă, s-a gândit (scuzați!) să blocheze accesul către Vatra Luminoasă al tuturor străzilor dinspre Șoseaua Iancului! Dar de ce nu de la Gara de Est ori de pe la Sibiu sau Valea Oltului? 

Prin urmare, milițică a blocat cu garduri și echipaje accesul pe străduțele unui cartier unde sunt mulți pensionari (binecunoscuți ca potențiali teroriști) care au nevoie de asistență zilnică, ajutor, aprovizionare din partea unor aparținători care, vai!, sunt deținători auto, dar nu sunt riverani.

În plus câteva elicoptere terorizează cât e ziulica de lungă pe potențialii pensionari teroriști, ținându-le sub observație de la înălțime flatulențele cu potențial ucigaș!

M-am apropiat de milițică și l-am privit de aproape! În ceea ce s-ar putea numi cu greu ochi. Vorba cântecului: De ce te uiți la mine cu ochi străini și goi/Ce s-a-ntâmplat cu tine, ce s-a-ntâmplat cu noi? Să nu credeți cumva că era polițist. Nuuuu! Nu era polițist, nuuuu! Ăceia sunt educați. Diplomați. Doctorați. Plagiați. 

La meciul precedent, fiindcă ploua, milițică nu a avut prilejul să se remarce, fiindcă fuguța-fuguța și-a pus odrobele la adăpost. Astazi, în schimb (adică joi 17.06.2021), milițică apără imperturbabil integritatea populației din cartierul situat între Șoseaua Iancului și Vatra Luminoasă, cât și a microbiștilor ucraineni, de atacurile rusești, uitând că echipa lui Putin e ocupată o vreme cu americanii specialiști în Alzheimer. 

Băieți, ho cu tata! Milițicilor (care nu păreți polițiști), țineți-vă izmenele la uscat și antrenați-vă pentru la toamnă, când odată cu valul 4 veți da drumul la sezonul de bătut pensionari care s-au săturat de emisiunea de varietăți Cu mască sau fără mască! Sau, mă rog, de micii din Obor! Până atunci încordați-vă într-un ultim efort prostia și eliberați străzile dintre Șoseaua Iancului și Vatra Luminoasă. Jos laba! Ca să strigăm în cor cu îndreptățire: Garcea s-a înălțat!