ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este incredibil sa observi perseverenta in prostie a unor vaccinisti "mandri nevoie mare” de faptele marete facute in timpul pandemiei si care se mira ca "nu pot sa creada ceea ce vad”, faptul ca s-a facut, cum este si firesc, o lista a propagandistilor de frunte a vaccinului si a vaccinarii.

Probabil asa se mirau si nazistii cand a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tot asa s-or fi intrebat:
"Cine sunt astia sa ne ceara noua socoteala?”
"Ce drept au ei sa ne judece?”
”Astia abia eliberati din lagare vin sa ne acuze pe noi si sa depuna marturie impotriva noastra?”

Cu siguranta ca si atunci au existat oameni mandri de atrocitatile care s-au comis impotriva a milioane de oameni. Unii or fi zis ca marele Führer era o persoana deosebit de buna, ca au participat de multe ori la dineuri cu el, era prietenos si isi mangaia cu dragoste cainele si pisica!

Dar din pacate pentru nazisti, evidentele, dovezile si marturiile atrocitatilor erau impotriva lor. Cum ar fi aratat lumea dupa al doilea razboi mondial daca nu erau condamnati oameni ca si Goring, Rudolf Hess, Marin Bormann si altii. Dar este de remarcat faptul ca nu doar cei de la cel mai inalt nivel au fost inculpati ci de asemenea subalternii lor "devotati” si cei care de la nivel mult mai mic erau executanti fara cracnire a ordinelor lor. De asemenea au fost condamnati o gramada de medici, care au vazut o buna oportunitate (aici poate este buna comparatia cu Klaus Schwab, care si el a vazut in pandemie o mare oportunitate) pentru a face experimente medicale pe oameni.

Daca la sfarsitul razboiului se duceau aliatii si il bateau pe umar pe Hitler si ii spuneau: "Ai facut greseli importante. Acum nu mai poti fi liderul suprem dar iti lasam structurile asa cum le-ai creat tu iar pe tine te punem prim ministru sau un ambasador pe undeva, ca ne prefacem ca nu s-a intamplat nimic!”. "Si pe medicii criminali o sa ii facem doar sefi de sectie in spitale!” "Si asa o sa mergem mai departe cu reconstructia”?  O astfel de atitudine ar fi provocat un esec total.

Revenind la vaccinare si vaccin.

Cum poti, in 2022, cand exista deja o gramada de dovezi (stiintifice) despre efectele negative ale vaccinului sa apari cu mandrie si sa te lauzi cate persoane ai convins tu sa se vaccineze? Daca unul sau mai multi din cei pe care i-ai convins sa se vaccineze va muri la scurt timp, te vei simti vinovat ca poate din cauza ta a murit?  

Sa analizam putin cum se intampla metamorfoza celor mai multi vaccinisti:

-  Zugravul Dorel a vazut o reclama pe o jumatate de pagina A4 , de la Pfizer in care se spune ca vaccinul este deosebit de sigur, ca il va scapa de la moarte, ca va opri transmisia virusului, dar cu conditia ca sa se vaccineze toata lumea ca asta e singura solutie. Apoi mai apare si marele specialist Arafat si castigatorul premiul Nobel pt. medicina dr. militar Gheorghita la stirile de la ora 19.00 si ii spun acelasi lucru, evident pentru ca si acesti mari specialisti au citit aceeasi jumatate de pagina A4 de la Pfizer, ca doar nu au petrecut 8 luni in laboratoarele Pfizer, (dar ei mai si castiga o caruta de bani de la Bill Gates & Co.), si gata, Dorel a inteles totul dupa ce a alocat 30 de minute de "investigatie” (practic nu a investigat nimic, a inghitit rapid minciunile oficiale, pt. ca el este preocupat sa poata merge la mici si la bere si nu il mai lasa autoritatile fara cod QR).

Dorel nu vrea sa piarda timpul cu studii aprofundate pentru ca ii place sa aiba mintea odihnita!

Dar in acelasi timp Dorel s-a transformat in mare propagandist al vaccinului pentru ca detine acum, nu-I asa,  absolut toate informatiile stiintifice necesare ca sa recomande si altora vaccinarea!

-  Spre deosebire de Dorel, George observa conspiratia, petrece saptamani in sir cautand cat mai multa informatie despre ce inseamna virus, Covid, ce contine vaccinul (dar asta nu poate afla pt. ca Pfizer tine secret informatia), ce teste au fost efectuate cu el, cat timp, reactii adverse, pareri ale multor specialisti de marca, face legaturi si corelatii intre informatii, vede cine finanteaza OMS-ul, vede propaganda si cenzura media si remarca inselatoria, astfel hotaraste ca nu se va vaccina pt. ca acest "vaccin” reprezinta un pericol major pentru sanatatea si viata lui.

Dorel il desfinteaza rapid pe George catalogandu-l ca si antivaccinist, conspirationist, si mai mult, ii face reclamatie la facebook, twitter etc. sa ii desfinteze conturile, pentru ca Dorel este si nesimtit si tupeist iar George este cu bun simt!

Cum sa-l convingi pe Dorel ca nu se poate merge inainte fara ca cineva sa dea socoteala pentru crimele savarsite si ca multe persoane trebuie sa dispara de pe scena politica si mai ales din posturile de decizie din multe institutii? Cum sa il convingi ca trebuie destructurat acest sistem tip caracatita, pentru binele omenirii?
Si inceputul acestei actiuni este intocmirea unei liste pentru ca acestia sa fie mai intai identificati. Ceea ce s-a intamplat la activenews cu celebra "Lista”, care este o initiativa minunata.

Antivaccinistii nu sunt preocupati doar de propria persoana, sunt preocupati si de viitorul familiilor si prietenilor lor, de cat de curata este si va fi societatea pentru copii tuturor si mai ales sunt preocupati ca structura dictatoriala care se vrea impusa sa nu prinda radacini si sa nu ajunga sa detina puterea astfel incat sa ii faca pe toti oamenii sclavi!

Dar cum sa inteleaga Dorel toate astea, pentru ca nici nu este interesat de asa ceva. Important pentru el este sa i se ofere "Paine si circ”.

ALEX TG la LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews