ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De dragul deontologiei profesionale și al Adevărului absolut pe care îl propovăduiește, domnul Gâdea, de la KIEV OFFICIAL - ANTENA 3 - CNN, ar trebui ca astăzi să facă o emisiune de fashion așa cum a făcut și acum două zile cu jantilica de 3.250 de euro a lui Putin, purtară in vizita din Mariupol.

Să ne prezinte domnii Gâdea, Ciuvică și Chireac noile tendințe în materie de papornițe Chanel și să explice că prețul de 10.000 de euro este unul infim în comparație cu impozanta statură a doamnei prezidențiale.

Nu știu de ce dar feelingul meu îmi spune că suma alocată deplasărilor celor doi veșnic adolescenți de la Căminul Cotroceni, este ținută la SECRET tocmai pentru că acolo se regăsesc, pe lângă avioane opulente, și alte mici chestii femeiești.
 
Ar putea fi o imagine cu poșetă și text care spune „RE FASHION HIGH JEWELRY JEWELRY FINE JEWELRY CHANEL WATCHES EYEWEAR FRAGRANCE MAKEUP CLASSIC HANDBAG Cloudy Pearly Goatskin & Gold- Tone Metal Light Yellow Ref. A01112 B10668 NN559 $10,200* DIMENSIONS 6x9.9x2.5in(cm) VARIANTS(12) Leather Tweeds Fabrics Otes CONTACTANADVISOR”