ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nevaccinații, scoși vinovați pentru provocarea accidentelor rutiere 

Am văzut știrea asta și prima dată am râs, normal, ce poți să faci în fața unei inepții?

Obișnuit cu demențele debitate de cercetătorii care execută studii la comanda Bigpharma, am trecut peste ea.

Este vorba de faptul că șoferii nevaccinați sunt expuși unui risc mult mai mare de a face accidente în trafic. Chiar cu 72% mai mare.

Adică, așa cum au stabilit experții, dacă nu ai schema completă, ești pericol pe drumurile publice. Cum s-a circulat până acum, nu își mai bate nimeni capul să explice.

Ulterior, mi s-a aprins un beculeț în cap: ia stai puțin!

Cum studiul este unul oficial, companiile de asigurări vor tine cont, pe lângă alți factori, și de schema completă de vaccinare. În acest fel, celor nevaccinați le va fi mărit tariful la RCA din cauză de risc mărit de accidente.

Iar ăsta e doar primul pas. Probabil că se vor face studii științifice care să demonstreze că nevaccinații nu sunt aerodinamici, că au un coeficient de frecare cu aerul mai mare, fapt ce impune dublarea pentru ei a prețului la biletul de avion, tren, autobuz.

Un alt studiu va demonstra, fără echivoc, că nevaccinații nu vad așa bine ca vaccinații, deci consumă mai multă lumină, deci mai mult curent, deci amprenta de carbon e mai mare, deci amendă.

Vedeți Studiul experților lui Trudeau: Nevaccinații, chiar și pasageri, comit mai multe accidente de mașină decât vaccinații. Haida, de!