ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu am dormit azi-noapte din cauză de insomnie cauzată de o întrebare a cauzei în speță: cum pleacă duamna Carmen în vacanțe cu soțul din dotare?

Am înțeles că pe domnu Werner îl plătim din banii noștri să se plimbe cu hotelul zburător pe la 10.000 de metri dintr-o parte în alta a Globului.
 
Dar cum reușește duamna profesor să își ia atâta concediu? 

Că, la vârsta ei, cu vechimea ei, ar avea vreo 30 de zile de concediu de odihnă care, la profesori, se împarte o dată cu vacantele copiilor.

În ce bază legală lipsește ea de la școală? Că e clar că nu poate să își ia concediu medical și să o vadă toată lumea în rochițe scurte pe plaja Copacabana.

Având în vedere că numai în ultimele două luni a avut plecări de câte 10 zile, întrebarea mea e de unde își ia liberele?

Din câte știu eu, chiar dacă e nevasta faraonului, nu are legal nici un beneficiu sau tratament special. Bine, în afară de faptul că e luată de la școală cu aeronavă Boeing de lux și dusă la shopping pe partea ailaltă a Lumii.

Deci: să ne explice domnii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu cum chiulește duamna Iohannis de la școală, cum lasă elevii ăia de izbeliște și de ce domnu director nu o dă afară!