ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mădălin Pribu: „Accident cu victime multiple provocat de un șofer STB, ziua în amiaza mare, la Perla, pe Dorobanți.

Șoferul, dublu vaccinat, pur și simplu a colapsat la volan, iar autobuzul Mercedes a intrat în plin într-o dubă parcată pe stradă.

Că moare unul vaccinat, de capul lui, e una, e alegerea pe care omul a făcut-o. Dar de ce trebuie să sufere accidente sau să moară alții din cauza alegerii personale a unui individ?

Corect, pe șoferii și vatmanii STB i-a obligat să se vaccineze sub amenințarea pierderii locului de muncă. Dar asta nu este o scuză ca lașitatea lor să determine moartea altora care poate nu au pus botul la propaganda globalistă.”

Bogdan Dinu de la Observator News a relatat:

Clipe de groază pentru pasagerii unui autobuz din Capitală. Mijlocul de transport în comun a izbit o camionetă oprită pe prima bandă a unui bulevard din zona centrală a orașului. Șoferul a rămas încarcerat în cabină și a fost scos după intervenția pompierilor. Și trei călători au ajuns la spital, dar niciunul nu e în stare gravă. Martorii spun că bărbatului i s-ar fi făcut rău.

Ora 7 și 30 de minute, Calea Dorobanți - o arteră intens circulată din centrul Bucureștiului. Un autobuz plin de călători pleacă din stație și merge circa 400 de metri. La un moment dat, izbește o mașină care transportă produse de panificație și prăjituri. Autoutilitara descărca marfă și staționa neregulamentar pe prima bandă. Impactul o proiectează într-un alt autoturism.

Cum s-a produs accidentul STB

"Nu am auzit decât bubuitura și am văzut cum mașina noastră de marfă se duce", spune o angajată a cofetăriei, filmată cu camera ascunsă. "Lovitura a fost atât de puternică încât autobuzul a împins mașina de marfă pe o distanță mai mare de 10 metri", transmite Bogdan Dinu, reporter Observator.

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Toate au fost găsite conștiente de salvatori. Conducătorul auto al autobuzului a fost cel mai grav rănit.

Șoferului STB i s-ar fi făcut rău la volan

Martorii spun că șoferul nu a schițat nici cel mai mic gest ca să evite coliziunea și nici nu a frânat, posibil din cauze medicale. Întrebat dacă i s-a făcut rău șoferului, un martor răspunde: "Așa am înțeles, da". "Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero", a declarat Oana Pîrvan, Brigada Rutieră.

Anchetatorii iau în calcul și o defecțiune mecanică. Autobuzul este unul de generație mai veche și ar fi urmat să iasă definitiv din circuit peste câteva luni. "Mașina a fost retrasă în Autobaza Nordului, pagubele sunt însă atât de mari încât cel mai probabil reprezentanții STB nu o vor mai repara", spune Bogdan Dinu, reporter Observator.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accident similar, după 4 ore

Un accident similar a avut patru ore mai târziu, în sectorul 5 al Capitalei. Un autobuz din aceeași generație a intrat în coliziune tot cu o autoutilitară, de această dată a Ministerului de Interne. Din fericire, pagubele au fost minore și nimeni nu a fost rănit.