ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ce nu înțelege „noua ordine” este faptul că noi suntem altfel.

Nouă ne place să ne rugăm Lui Dumnezeu, Sfinților, să stăm la rând pentru a ne ruga Moaștelor Sfinților și Sfintelor...si am făcut asta și când "noua ordine" ne-a închis bisericile și când a hotărât ca morții să îi coborâm în morminte în saci ...

Ce nu înțelege „noua ordine” este faptul că noi am mai cunoscut vremuri de pribegie și tot nu am renunțat la cuvântul Lui Dumnezeu...avem martiri care au ales moartea pentru că au refuzat să se lepede De Dumnezeu . Și pentru noi, acești martiri fac parte din Sfinții noștri!

„Noua ordine”, oricât de susținută este și va fi de Iudele de la noi și care sunt in funcții, nu va reuși să ne facă să ne renegăm originea: am fost, suntem și vom rămâne copiii Lui Dumnezeu!

„Noua ordine”?
Pentru noi, „noua ordine"”este formată doar din nebuni care nu vor reuși să ne înnebunească și pe noi.
„Noua ordine” va sfârși la groapa de gunoi a omenirii...asa cum au sfârșit toți cei care au râs de cuvântul Lui Dumnezeu.