ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Le sta tuturor in gât ca un os de peste stirea ca un sârb, creștin și antivaccinist, care a izbutit sa stea in picioare și sa nu se lase intimidat de infecția propagandistica fiind un model pentru toți cei care nu s-au lăsat pusi in genunchi de escrocii in halate albe reușește sa obțină o performanta extraordinara in condițiile in care sume importante de bani sau amenințarea cu pierderea carierei nu l-au impresionat. 

Dar sa ne uitam și ce face concurenta care cu o aroganta superioară ii dădea lecții lui Nole, fericit ca poate juca in pușcăria australiana. Pai ce sa facă? E in cădere liberă in ATP, nu mai joaca și nici perspectiva de a mai juca la aceeași performanta nu se arata. A noastră care dădea vaccin la tot cartierul lăbărțată pe panouri a ieșit complet din WTA cu aceleași perspective nule de întoarcere. 

In acest context îmi amintesc de o prietena binevoitoare care ar fi vrut sa ma duca la vaccin. Ca sa intru și eu in rândul lumii civilizate, oferindu-se sa facă ea cinste cu Xanax. Când i-am zis ca uite la asta, Djokovic, nu e impresionat de ce i se întâmpla a zis pai ce, tu ai banii aluia? De parca demnitatea sau libertatea ar tine de bani