ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Baga bonzii aia de la Declic care agitau labutele cu Toți pentru justiție prin Piața Victoriei, justiția lor draga care l-a scos basma curată pe Puiu Popoviciu care se poate întoarce nestingherit in țara după ce a furat hălci întregi de București și l-a pus pe liber pe Piedone pentru ca fapta aluia nu exista, deși ei agitau labutele prin piața cum ca Piedone la pușcărie au sărit in sus și pun de un nou protest ca sa ii răstoarne pe fecioara din Voluntari și pe feciorul Budai de la munca. 

Rezistii lucrează mereu bine cu materialul clientului și aici suntem pe genul dacă nu ar fi nu s-ar povesti, materialul livrat de client e calitate premium. Voma  din Voluntari e un monument de ipocrizie pe genul țepele cele mai mari le dau oamenii cu pereții plini de icoane. 

 
Dar dacă e sa ne uitam și in curtea organizatorilor și ei sunt in aceeași găleata a cruzimii îndreptate împotriva semenilor lor, in privința celor aflați in dificultate sau vulnerabili. 

Drula a distrus cu elan și cu ranga 500 de familii. Cu ranga aia și cu mânuțele lui direct a distrus chioșcurile in care niște amărâți vindeau covrigi la metrou. Aia aveau și ei o dugheana și asigurau subzistenta a încă 2-3 oameni, familiile lor. I-a pus pe toți pe drumuri și ce a rămas in urma e un pustiu sinistru. 

Pe vremea lui Voiculescu a luat foc o secție de la Bals, s-a lăsat cu victime umane. Asta e moda la romani, spitalul ia foc cu pacienții in el. Ați văzut vreo lăbuța prin piața agitandu-se sa ceara demisia lui Voiculescu? 

Tot Vlăduț Magicianul a dispus punerea bolnavilor in strada in creierii nopții, evacuând in mod inconstient Spitalui Foișor. Unii dintre pacienți au fost cărați pe targa in portbagaj de familie, alții au fost pusi in strada direct de la AȚI după ce fuseseră operați cu o zi înainte. Doi au și murit. Ați văzut vreo lăbuța in strada cerând demisia lui Voiculescu pentru nenorocirea asta? Nu? Normal. Securiștii noștri sunt mai bine organizați. In ast timp, pe sub masa pe care își mânca supa sleită, un mic contractel de juma de milion de parai ajungea in visteria fratelui de cruce Mixici. Vreo lăbuța gslbena, ceva?  

Concluzia ca nuca in perete e ca e 2-0 pentru useristi și ca mergem înainte, ca înainte era mai bine.