ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O sa ne iasă pe nas lenea de a ne mai căra și pregăti singuri mâncarea precum și lăcomia patroneților care au pus piața forței de munca pe butuci prin batjocorirea oamenilor și alungarea lor din țara. 

Acum executa toți planul Kalergi de invadare a Europei și aduc si in România tot felul de alb închiși care sanchi balamale le cara ciorba leneșilor sau fac muncile de jos prin bucătarii. Ăștia in maxim cinci ani își aduc aici tot neamul. Înaintașii noștri care au plătit cu viața independenta acestei tari așa cum e ea se răsucesc in morminte. 

Eu boicotez orice afacere care angajează altceva decât romani. Am un hotel preferat in care stau la mare, pe care îl știu de mai bine de 15 ani. La mare, unde toți patronetii plâng cu vorbe ca angajații nu sunt serioși și nu au pe cine sa angajeze. E, in hotelul asta personalul de la restaurant e același. Și cameristele.
 
De cate ori am fost la hotelul ăla am ajuns sa ma știu cu ele. M-am cunoscut și cu patronul și fsmilia lui și l-am întrebat de curiozitate cum de ii iese sa aibă aceeași oameni de atâția ani când toată lumea se plânge? Și mi-a zis: le dau bani mulți și ii respect. Așadar, ăștia de au ajuns sa angajeze străini au dat chix la bani și respect deci ca ce chestie sa le onorez eu cu banii mei afacerile?  

Așa ca lenea in combinație cu lăcomia pe fondul unui stat slab va avea drept consecința ce vedem acum ca se întâmpla in Franța sau in Marea Britanie sau in Germania. După 9 seara toată lumea la coteț și din când in când spectacole de sunet și lumini pe strada cu masinile și magazinele localnicilor organizate de piromani furioși. Nu partikip. 

Îmi povestea un prieten care are fiica la studii la Londra ca a ajuns sa considere cea mai mare greșeala ca și-a trimis copilul acolo și a sfârșit prin a ii angaja șofer și garda personală ca altfel nu se poate.

Așa ca visul de aur al tre pan atsilor care vor o țara ca afara e pe cale sa se împlinească cu sprijinul lor neprețuit pe care îl dau celor veniți sa pună pe butuci și bruma de civilizatie pe care o aveam aici.