ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A izbucnit săptămâna asta un scandal cu o escroacă in halat alb de pe la Suceava care deși avea 5000 de euro leafa își jecmănea pacienții - bolnavi de cancer! -, mulți dintre ei care își dădeau ultimii bani sau chiar ii duceau mâncare pentru ca nu aveau bieții de ei bani.

Escroaca in halat alb ar trebui sa zică bodaproste ca a fost prinsă și ca decontarea se face pe bani pentru ca ce face ea e o treaba strigătoare la cer. Știu niște cazuri cutremurătoare pe linia asta și de-aia zic, ce poate fi plătit cu bani e excelent. Cu altele e crâncen.

Doua dintre poveștile cu escroci in halate albe pe care le știu sunt așa: o escroaca de asta, tot oncoloaga, se duce cu o punga cu 100.000 de euro la o firma de asta de așa-zis brokeraj ca sa ii înmulțească aia banii ca nu se mai satura. Bineînțeles ca aia i-au pierdut banii și faza demențială e ca nici nu a putut reclama pentru ca ar fi trebuit sa ii justifice așa ca a rămas cu banii de șpaga dați.

Alt bătrânel a fost condiționat de chirurgul cardiolog care se dădea in Porsche ca nu îl pune pe masa de operație pana nu vine cu banii. Bătrânelul s-a conformat și s-a operat pe banii DNA-ului pentru ca aia i-au pus escrocului la cale un flagrant frumos și l-au tarat ani de zile prin anchete.

Alta escroaca de asta care isi spolia pacienții și ii baga in seama doar după banii pe care ii dădeau a pățit-o însă și mai și pe toată linia. Aia și-a achiziționat din banii de șpaga o vila intr-un cartier care s-ar fi vrut pricopsit și bineînțeles ca a dat o parte din bani dezvoltatorului in punga. Ăla a luat punga și p-aci ti-e drumul. A dat binețe la tot cartierul după ce in prealabil i-a lăsat pe aia cu casele neterminate și in bălți de noroaie. Și biata escroaca nu a terminat aici. Fi-su a ajuns internat la Obregia la pavilioanele de consumatori, dar nu de de-alea ușoare ci de de-alea grele injectabile.

Mai știu și altele spectaculoase. Ideea e ca lucrurile astea se decontează aproximativ dur și pe escrocii ăștia ii mai satura doar pământul, la propriu