ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe când aveam 19 ani aveam un șef foarte deștept și uman  pe care îl admiram și îl respectam foarte tare. Nu mai știu ce i-a venit intr-o zi sa ne spună o chestie pe care am ținut-o minte și care se verifica la milimetru: aveți grija ce faceți, între 20 și 30 de ani oamenii risca cel mai mult sa se rateze.
 
Pentru ca între 20 și 30 de ani îți ies toate de minune datorită vârstei, ai senzația ca totul va merge struna tot timpul și vei avea toată viața înainte, astfel ca nu mai investești in educație și nu mai pui osul la munca dacă lucrurile merg oricum. Și dacă nu apeși accelerația eforturilor personale mai târziu nu vei mai putea face nimic, ai pierdut toate trenurile posibile. Schimbând puțin planul in care privim lucrurile, in general devenirea ființei umane se face pe baza de durere și suferința. Durerea și suferința sunt Ingredientele de baza ale oricărui succes și stau la baza clădirii caracterului puternic și integru. Nu exista realizare fără munca susținută la baza iar munca susținută presupune fix asta: și durere și suferința. 

Arhitecții noii lumi care și-au propus degenerarea omului și confiscarea tuturor vieților au știut foarte bine lucrul asta drept pentru care au umplut lumea cu filosofia lor toxica și inlantuitoare mai întâi, după care acum culeg roadele, omenirea aflându-se in prezent în plin proces de degenerare a condiției umane sub toate aspectele și intr-un declin cognitiv accelerat provocat de tehnologie și mass-media, ambele sub stăpânirea globalistilor.  Cel mai simplu și la îndemâna le este cu copiii și tinerii, dar și aceștia sunt și ei victimele familiior din care se trag mai întâi. Se lucrează grozav cu materialul clientului. Copiii au primit libertate nelimitata de a folosi smartphone-ul și tableta, folosirea intensiva a acestora distrugându-le la propriu creierul. Capacitatea de concentrare,de memorare, de a face asocieri sau motivația de a atinge un obiectiv le este distrusă sistematic de jocuri sau ineptii de pe Tik tok privite la nesfarsit. Scoala vine in completare si se adapteaza acestui declin, de la an la an subiectele la examene fiind mai usoare, teste grila X si 0 sau, ca sa fie mai simplu, s-au scos pur si simplu tezele, extemporalele astfel incat sa treaca toata clasa. 

In paralel cu acest trend al descolarizarii care este global, nu va ganditi ca doar noi suntem afectati, globalistii imprastie lumii prin toate mijloacele mass-media care e cumparata de ei in totalitate o filosofie new-ageista care zice ca e suficient sa iti doresti ceva si acel ceva se va indeplini, Cohelo sintetizand acest borhot intr-o fraza atent mestesugita gen "atunci cand iti doresti ceva foarte tare tot universul conspira la realizarea dorintei tale". Mai departe tot felul de escroci mai mari sau mai mici in functie de cati bani se invart prin tarile din care se trag, ne invata ca daca ne place ceva atunci nu vom mai munci niciodata in viata practicand acel ceva care ne place. Alti escroci promoveaza escrocheriile si cazinoul planetar cu bitcoin, ii invata pe copii ca daca vor ajunge sa detina cativa bitcoini nu va mai fi nevoie sa munceasca la nimic. Se promoveaza din greu facilul, fie ca e vorba de vedete de instagram sau de asa-zisi antreprenori in IT care construiesc castele in nori cu usurinta. Orice copil si adolescent e vrajit de aceasta usurinta cu care se petrece totul, practic succesul e la o palma distanta, dincolo de ecranul smartphone-ului, tot ce trebuie sa faca e sa fie ca aia.

Asa milioane de copii si adolescenti cad in capcana asta si sunt aruncati de sistem cu incuviintarea parintilor catre ratare. Sistemul ii invata ca pot fi orice, ca pot avea orice, ca pot fi oricat de fericiti, ca pot evita durerea si suferinta si pot duce o viata lipsita de griji indiferent ce ar face. Astfel ca isi petrec cei mai importanti ani ai devenirii pe toate planurile in distractie ieftina fiind convinsi de sistem ca asta e calea. Viata e insa rotunda si sufeninta sau durerea care nu au fost traite corespunzator  la vremea lor ajung sa fie decontate atunci cand nu se mai poate face nimic. 
 
Ne aflam in plina campanie de recrutare a ocupantilor puscariilor digitale pe care sistemul ni le pregateste si la a caror constructie se foloseste din plin de resursele noastre emotionale, spirituale si materiale. Toti acesti copii care sunt acum deprinsi sa evite munca, eforturile si deprivarile vor fi opcupantii acestor puscarii pentru ca ei vor fi niste asistati social, dependenti de un venit minim garantat, cu zero libertate de miscare, conectati la internet si racordati la o lume virtuala care nu exista. Niste oameni care nu pot practica nicio meserie din cauza de probleme cognitive au locul asigurat intr-un tarc foarte mare care va fi omenirea in viitor. 

Sa ne uitam putin si la nunata enuntului globalist care ne-a fost anuntat: Nu VETI mai avea nimic si VETI fi fericiti. Adica voi, astia pe care va recrutam acum pentru parnai. Pentru noi regulile sunt altele.  

Smecherii viitorului vor fi aia care vor avea libertate si sanatate. Banii nu vor mai fi un diferentiator. asa de important Iar libertatea inseamna in buna masura educatie si cine va fi inteligent si va lupta importiva curentului aruncand pe geam televizorul, tableta si smartphoneul copilului va fi unul dintre ciumegii viitorului care is va perpetua genetica pe mai departe.

Prin toate mijloacele la ora actuala se descurajeaza tot ce inseamna munca sustinuta, efort si dedicare. Prin toate mijloacele la ora actuala se incurajeaza superficilaitatea. rezultatele obtinute instant, lipsa de concentrare pe obiective si completa lipsa de rezistenta la esec. Una din cele mai inspaimantatoare trasaturi ale generatiei actuale este completa indiferenta fata de esec. Ai picat un examen? Si ce daca? Ai fost dat afara de la job pentru ca nu iti faci treaba? Si ce daca? Suntem mai mult ca niciodata generatia lui "si ce daca?", depasim cu mult si de departe comunistii cu marota lor preferata, "se poate si asa". 

Si ca o concluzie finala, este o lege a firii umane ca evitarea suferintei si a deprivarii in tinerete se deconteaza mai tarziu in viata cand toate trenurile vor fi pierdute si nu se va mai putea face nimic si tot la suferinta se va ajunge dar de asta data la una mai greu de dus, desigur si ea cu rol de modelare a caracterului si sufletului. Cine cumpara harneala globalista din prezent va ajunge client sigur al parnalilor pregatite de astia.
 
* * *

Lumea conștientizează și deja începe sa observe ca sistemul se straduieste din răsputeri sa pună in cap umanitatea si sa degenereze specia. 

Cea mai complicata întrebare la care nimeni nu vrea sa răspundă și ceilalți care știu răspunsul îl arunca in subconștient ca e nasol e următoarea: ce facem cu o mare masa de cetățeni aflată in creștere exponențială care nu știu și nu pot sa facă nimic din cauza ca au mansarda mucificata de expunerea la smartphone și tableta, decât sa existe și parțial sa se reproducă? Ce facem cu aceasta plaga socială care se labarteaza pe zi ce trece? Ce facem cu aceste rebuturi produse de societatea actuala, in cazul de fata reprezentata de familie și scoala? 

Și răspunsul se găsește fix in ce am scris mai sus, de-asta nu a venit nimeni sa ma contrazică. Ii închidem pe toți in orășelele de 15 minute pentru care deja s-a dat lege și din care nu vor mai avea voie sa iasă decât cu încuviințare de la sistem. Copiii pe care ii fac vor fi crescuți la comun și pentru asta s-a dat o noua lege, aia cu observatorul copiilor. Pentru ca sexul întâmplator va avea consecințe și de consecințele alea cine sa aibă grija decât societatea atâta timp cât genitorii, ca aia nu pot fi numiți părinți, nu își pot asigura nici măcar subzistenta fiind aflați pe venitul minim garantat. La ora actuala avem 20% dintre tinerii între 15-24 de ani care atârna de părinți și nu sunt la scoala sau in vreun job. Procentul asta va exploda in următorii ani. 

Dar cum ii tii in aceste orașele totuși ocupati? E banal. Uitați-va ca nu exista cartier de săraci care sa nu fie sufocat de păcănele. La fiecare colț de strada e câte o păcănea. Bere la pet trebuie sa isi permita oricine aflat pe venitul minim garantat, tigari la fel. Dar cel mai important e ca trebuie sa isi permita etnobotanice. Etnobotanicele vor fi cheia. 

Acum vreo 10-15 ani in Romania s-a desfasurat un experiment, un soi de studiu clinic cu participanti involuntari asupra etnobotanicelor. Era important ca acest studiu sa se desfasoare pe populatie europeana si in acest sens era normal ca in Romania se va desfasura, ca doar nu intimplator am fost primiti in UE, ca sa fim maidanul Europei. Motiv pentru care s-au distribuit aproape gratis pliculete cu substante necunoscute despre care nu stiau nimic nici macar psihiatrii la care ajungeau victimele, nu puteau da antidoturi si nicio medicatie pentru ca habar nu aveau ce au bagat aia in ei. Acest studiu s-a desfasurat cu concursul larg al tuturor autoritatilor care au permis nenorocirea copiilor care au intrat involuntar in el. Studiul s-a incheiat, au fost trase concluziile si acum rezultatele pot fi scalate. Statisticile spun ca avem cam un milion de consumatori de substante deocamdata interzise dar cu sprijinul progresistilor se va da lege ca se poate consuma la liber pentru ca trebuie sa ii tina si pe astia prin puscariile alea fericiti. 

Nu uitati ce au zis conducatorii Europei: nu VETI mai avea nimic si VETI fi fericiti. In completare a mai venit o userista de la Bruxelles trasa pe dreapta pentru ca s-a trezit vorbind despre traiul la comun, despre interzicerea proprietatii si celelalte scamatorii pe care mai vor sa le faca astia, sa nu mai existe granite si nationalitati ci doar o singura natie. 

Inca o observatie: in conditiile declinului demografic din tara noastra sunt investitori care isi risca banii pentru a construi mastodonti cu sute de apartamente pe care nu stie nimeni cine le va mai locui.
 
Numarul de nasteri in luna aprilie 2023 este de 11.000, in cadere libera fata de media a 5 ani anteriori.
 
Cine stie statistica si stie sa se uite indaratul cifrelor poate spune mai mult despre aceasta cadere brusca, trend existent inclusiv in UE. Asadar, se construiesc niste structuri mastodont aparent fara noima insa noima se va vedea in curand: ele vor fi ocupate de puscariasii digitali.