ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


E neputința bătrânului ajuns la apusul vieții care nu isi mai poate gestiona singur existența și ajunge dependent de o forma comunitară de îngrijire. 

E neputința familiei de a mai vedea de ei. 

E neputința copiluluii de a își mai îngriji parintele, după ce a fost alungat de acasă. 

E neputința copilului alungat din țara care a încercat cumva sa rezolve o karma urâta dar a realizat ca n-are cum așa ca a ales sa se rupă de neam. 

E neputința omului de a își iubi părinții după toate cele ce i le-or fi făcut. Vedem pe strada schilozi și ii privim cu compasiune dar compasiunea noastră cel mai des se ispraveste când vine vorba de schilodiți sufletește care nu se văd. Avem pretenția ca toată lumea sa poată. Nu poate. 

E neputința bătrânului rămas singur pe lume care și-a donat casa azilului in speranța ca va avea cine sa îl îngrijească. 

E neputința autorităților de a avea grija de cetatenii acestei tari aflați in dificultate. Orice dificultate. 

E neputința oamenilor de a mai fi oameni ci hiene, care hăcuie un batran pentru a ii mai lua orice i-a mai rămas. Zile, casa, poate ceva bani. 

E peste putința celor care judeca ce s-a întâmplat acolo sa vada mai mult decât le arata televizorul. 
Doamne, cercetează și vindeca neputințele noastre.