ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Eveția, o țara cu un securism crâncen, își amenința locuitorii ca ar putea face pușcărie dacă au mai cald de 19 grade în casa și le zice ca ar putea fi interzise caloriferele electrice. Acolo în țara aia e un frig crâncen începând cu Octombrie când începe să cam înghețe tot. Globalismul apasă pe accelerație într-una dintre țările cu cel mai înalt standard de viață din lume pentru a lua pulsul și a vedea cum anume reacționează populația. 

În altă ordine de idei e bine să aveți în vedere ca amenințările statului elvețian cu pușcăria sunt posibile datorită digitalizării. Aia știu în orice moment cine ce are prin casa deci e simplu sa fie luați ca din poală cei care nu respectă aceste abominații. 

De aceea poate sunt de încurajat corupția, furtul și incompetența din România. Faptul ca se fură toți banii înainte de a se pune pe picioare orice fel de sistem nu poate fi decât in avantajul nostru ca indivizi. Vreți Internetul obiectelor? Vreți 5G? Atunci uitați-vă la elvețieni cum ar putea sa facă pușcărie pentru un calorifer pus în priză. 

Nu în ultimul rând este de remarcat atacul globaliștilor asupra civilizației și dorința lor de a face praf absolut orice forma de civilizație și a ne întoarce înapoi în peșteră. Elveția de când se știe a avut un statut aparte și s-a ferit de orice nenorocire prin neutralitatea data de statutul de pușculită și de fief al bogaților planetei, aia și infrastructura o au cu 100 de ani înaintea a orice exista și proiectată să facă fața unei invazii străine prin închiderea imediată a tunelelor și tuturor cailor de acces. 

Dacă și in epicentrul civilizației globaliștii au băgat ghearele nu e a bună deloc.