ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sa va uitați puțin la cum acționează sistemul securistic de la noi, la cum manipulează opinia publica prin aruncarea in derizoriu a unor subiecte de maxima importanta pentru noi toți. Subiectele importanta sunt puse in gura unei circarese și a unui băiat care are ceva minte in cap dar nu a depășit condiția de șef de galerie. Sosoaca și Simion.

Ei sunt doua personaje anume create de sistemul securistic (felicitări cui a făcut castingul, a făcut o treaba excelenta). Acestor personaje cu atitudine de circ li se pun in gura subiecte importante tocmai pentru ca asocierea cu subiectelor cu circareala celor doi sa arunce subiectele la coșul de gunoi, oricine le deschide fiind astfel etichetat ca sosocar și făcut sa ii fie rusine cu ce susține. Cine a creat mecanismul asta are o inteligenta diabolica.

Hai sa vedem niște subiecte de maxima importanta puse in gura celor doi.

Vaccinarea obligatorie. Ăștia doi s-au luptat cel mai tare pentru ca vaccinarea sa nu fie obligatorie și sa nu ne trezim ca trăim toți sub pod. In timp ce avocați și avocatese sau escroci in halate albe plătiți gras de noi ne explicau doct ca locul nostru e la pușcărie ăștia doi, Simion cu Sosoaca se luptau din răsputeri ca nenorocirea aia de certificat verde sa nu treacă. Ai vreo părere ca certificatul verde e o abominație? Ești sosocar.

Tot Simion cu Sosoaca au primit subiectul „banii Cash trebuie sa dispară”. Au bătut cu lingura in tigaie ca asta e un nou abuz al sistemului împotriva noastră, ceea ce e 120%. Societatea fără bani Cash se îndreaptă spre raționalizarea pe cartela și un comunism crâncen de doua ori mai rău decât ăla pe care l-am văzut. Susții ca o societate in care nu mai exista bani Cash e preludiul unei dictaturi? Evident ești un sosocar și un medieval. In ast timp retailerii pregătesc terenul pentru a nu ne mai permite sa cumpăram de la ei fără Cash și acuma se voteaza pe șestache o lege prin care salariile sa nu mai poată fi plătite decât pe card. Susții ca asta e o încălcare a libertății? Ești sosocar.

Cea mai recenta intervenție a doamnei Sosoaca a fost alaltăieri la o televiziune unde femeia a spus cu subiect și predicat ca suntem vânduți ca țara, ca resursele nu ne mai aparțin. Pai ba, v-au trebuit 15 ani ca sa realizați ca odată cu aderarea la UE România și-a pierdut total capacitatea de a mai face investiții? Ca nu mai putem face nicio investiție in infrastructura și nu mai putem trage nicio conducta de apa fără binecuvântarea de la UE și fără ca banii sa treacă prin firmele lor, bani grei de consultanta in care sunt angajați tot romani care le fac treaba dar care sunt plătiți cu dude. România contribuie cu sume considerabile la bugetul UE dar de văzut nu mai vedem înapoi decât ce vor ei și cu vechilii lor. Nu îmi arătați tabelul ăla cu ce bani primește România de la UE și ca ce sa vezi contribuim cu mai puțin. Aia sunt bani pe hârtie. Ce vine înapoi sunt mai putini pentru ca o mulțime de proiecte nu se executa. De ce nu se executa? Pai pentru ca nu mai sunt oameni care sa le execute. Forța de munca viabila a fost luată din România tot de ei. Sunt puzderie de proiecte de infrastructura la care nu vine nicio firma la licitații pentru ca nu au cu cine sa le execute. Sau sunt pornite dar la fel nu sunt duse la capăt pentru aceeași lipsa de personal. Spui toate astea? Ești un sosocar.

Săptămânile trecute Georgica a fost sa facă panarama la Ministerul Energiei de acum dacă ai treaba pe acolo trebuie sa vina cineva sa te ia pe semnătura și sa te aducă înapoi la fel tot pe semnătura. A făcut circ acolo pe o taxa noua impusă celor care au panouri solare. S-a mai concentrat cineva pe problema si pe taxa aia la conferința de presa? Nu. Ci pe mahalaua și tămbălăul creat.

Așa se creeaza personajele și așa se manipulează opinia publica. Uitați-va si urmăriți-i pe ăștia doi. Au mereu ceva de spus, acele lucruri pe care sistemul le vrea îngropate.