ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Exista un celebru experiment cu doua broaște, una e aruncată intr-o oala cu apa fierbinte și pentru ca da din lăbuțe resuseste sa sara afara. Cealaltă e aruncată intr-o oala cu apa rece care e încălzită lent. Simțindu-se bine la apa călduță broaștei ii adorm reflexele astfel încât când apa începe sa clocotească nu mai e in stare sa iasă fiind deja semiadormita de mediul in care s-a complăcut. 

Așadar noul comunism se instaurează lent pentru ca mijloacele de a îl implementa sunt mult mai rafinate decât alea ale frățiorii lor care au venit cu ciobănia. Ăștia de acum strâng zilnic din șurubul drepturilor și libertăților noastre câte puțin și noi suntem amețiți de marketing, de Psy-ops și de toată propaganda atent regizata și științific concepută. Mai va aduceți aminte de socialismul științific? E, aici suntem. Numai ca între timp știința a evoluat. 

Nu trece zi in care sa nu aflam ori ca ni se mai fura câte ceva prin PNrr și trebuie sa mai cedam din resurse și suveranitate, că-și pierdem din libertăți, ca angajatorii nu cor mai putea plăti salariile cash, ca la hipermarket nu vom mai putea intra fără card. Repet, nu exista zi fără o știre de genul asta.