ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Escrocii in halate albe care au făcut frăție la Suceava ca sa ia apărarea colegei lor șpăgare erau desigur ascunși pe pandemie. Atunci nu au mai fost așa vocali și nu au ma iesit la interval sa spună ca din spitale și farmacii lipsesc medicamentele necesare astfel încât oamenii sunt aduși la spital cu forme grave in lipsa medicamentelor cu care sa se trateze acasă. Nu au ieșit nici sa spună ca obligativitatea vaccinarii încalcă flagrant drepturile pacientului de a accepta un tratament împotriva voinței sale. 

Nu nene nu, au ieșit acum la interval 100 dintre ei sa o apere pe aia ca a luat șpaga. Asta și pentru ca mass media promovează in mod iresponsabil infractori și șpăgari. Toată pandemia am avut numai șantajabili la televizor.
 
Femeia cu coasa Mahler de la Nasta și-a falsificat dosarul de concurs pentru postul de manager și sistemul o are la mâna deci dansează cum ii cânta absolut oricine. Dorobat de la Iași a fost condamnata pentru șpaga luată de la studenți la medicina ca sa ii treacă examenul. 50 de euro ii dădeau fiecare. Presupun ca pentru 100 de euro pe seara presta și ca escorta la trei televiziuni. 

Toleranta noastră de a înghiți pe nemestecate ce ni se arata la televizor ne-a adus aici. Un singur om serios nu am văzut in toată pandemia la televizor. Numai panarame șantajabile și șpăgare. Doctor Cvasi obișnuit cu furtul, Musta de la Timișoara care ne aștepta cu lumânări, Jurma expert in nimic și Checheres Latei in Barba ne-au dat lumina și ne-au inspirat. 

Așa ca sa va intre bine in cap ca pentru o mâna de arginți unii sunt dispuși sa face absolut orice după cum zic și ca dansează cum le cânta sistemul pentru bani, avantaje și diplome cu care sa se impauneze.