ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Uite așa se îngroapă scandalurile din România.

De azi s-a terminat cu Pascu, cu escrocii in halate albe de la Botoșani pentru ca avem altceva în meniu și anume pălîlaia de la Crevedia.

Pascu o sa scape scos de banii lu ma-sa și ta-su pe usa din dos, se îmbolnăvește de poligamie sau ceva pe motiv ca copiii aia mergeau pe carosabil și nu aveau veste reflectorizante așa cum scrie in regulament iar escroaca aia de la Botoșani care era de garda când s-a prăpădit fata aia scapa și ea pentru ca o sa se ascundă după proceduri și protocoale, adică după ce se ascund toți escrocii ăștia cu tescherelele pline.

Din păcate pentru ambii, chiar dacă scapa, tot nasol va fi.

Pascu Jr la ce baga in el o mai tine in mod optimist maxim un cincinal, practic ăla le baga pe toată, nu cred ca i-a scăpat ceva.

Iar escroaca după ce i-au bătut unii niște cuie in geamurile de la cabinet va avea și ea un viitor glorios rapid.

Cei mai treji la ora asta nu sunt nici liniile de garda din spitale, nici șoferii de pe salvare, nici ISU, nici pompierii, nici măcar Lady Arafat. Cei mai treji sunt useristii care își freacă labutele alea galbene cu Coruptea ucide și se pregătesc de o noua runda in care sa meargă in Piața Victoriei. Nici sa schimbe pancartele nu mai trebuie, alea cu Ponta merg, alea cu "Liberte, egalite, Puie  PSD” merg și ele, Vlad omul face guvernul din umbra.

Însă tura asta tortul de arpacaș nu e pentru ei, e pentru alții așa ca nici cireasa nu o vor mai prinde. Klaus cel Rău care ne-a scăpat in 2016 de Mickey Mouse și care i-a dat afara cu un șut in c•r de la guvernare motiv pentru care merita sa ii trecem cu vederea orice  ii va tine la o distanța igienica in continuare de tot ce înseamnă guvernare.