ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Și nu va da cu virgula interesul rețelelor sociale de a promova indivizi care consuma substanțe interzise in combinații ale căror retete le mediatizează in postări cu zeci de mii de urmăritori?  

Nu va da cu virgula ca orice substanța interzisă se poate procura lejer și ca fenomenul consumului e scăpat de sub control iar poliția, DIICOT și serviciile nu fac nimic, tot traficul și consumul desfasurandu-se sub privirile îngăduitoare ale acestor instituții? 

E, acum puneți toate lucrurile astea cap la cap și vedeți care e treaba cu Pascu. El e un influensar care promovează consumul de substanțe interzise. Și pentru ca exista interesul de a racola cât mai mulți consumatori atunci cei care îl susțin o sa îl scape. De ce exista interesul de a racola cât mai mulți consumatori? Pai băieții au targeturi precise:
 
reducerea populației, pauperizarea, debilitarea socială. O populație cu creierul îmbibat și dependenta de substanțe e lejer de ținut in orașele de 15 minute cu emisii zero de carbon și care sta pe tichete de ajutor social. Populația asta iese la drumul mare doar dacă intra in sevraj. Altfel faci ce vrei cu ea. 

Punctul pe i la chestia asta l-a pus un securist cu care povesteam intr-o zi: ba, e peste capul nostru ce se întâmpla.