ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


PANDEMIA TRECE, BANII RĂMÂN LA CINE TREBUIE
 
Au început să apară fisurile în Marele Plan și – pentru cei care au măcar puțin creier – dătătoare de fiori reci: oamenii văd, nu pot fi mințiți toți, la nesfârsit... Cum adică măreața Japonie interzice recoltarea de sânge pentru transfuzii de la persoanele care sunt vaccinate împotriva Covid?! Or fi ei atât de incompetenți să facă așa ceva? Sau tocmai ce și-au dat seama că poate fi ceva în neregulă cu sângele celor vaccinați? Sau în Franța – ce nerecunoscători! – au trântit în Parlament „certificatul” verde (revenind apoi)!
 
Sau, și mai rău, poporul ales, fără cea mai mică mulțumire după uriașele eforturi pe care le-a făcut ca să fie primul stat complet „imunizat”, i-a dat un șut în dos la vot lui Bibi, care rămâne fără funcția de premier și își pregătește bocceluța să se ducă la pușcărie, că a făcut numai golănii, cu case, cu fonduri, și el, si nevasta, și copiii, aproape ca pe la noi…; mai avea să le pună propriilor cetățeni steluța aurie în piept, că certificate și brățări ca să poată intra la mall și supermarket le-a pus – unii și-au cam adus aminte, fie că au trăit, fie că au citit câte ceva, iar ceilalți și-au zis că e cool să fie înregimentați într-o turmă mânată de interesele Big Pharma și să devină cobaii planetei, că doar au recunoscut că toate datele strânse în campania de vaccinare se duc direct la Pfizer pentru analize statistice.
 
Bine, Bibi are un plan, iar planul ăsta l-am mai văzut și prin alte părți, cum ar fi pe la Colectiv: accederea la putere se obține pe baza unor morți nevinovați. Așa că, niste săraci, niște „vai, steaua lor”, care abia de au bani de mâncare, cumpără sute de rachete pe bucăți, mai construiesc altele la ei în curte, scot lansatoarele din tindă, cumpără și combustibil pentru ele, le asamblează și, ce să vezi, le dau drumul asupra Tel Aviv-ului taman când Bibi primește șutul în posterior și altcineva trebuie să formeze guvernul… dar el e încă la butoane, așa că va reacționa ferm împotriva elementelor teroriste care atacă măreața democrație, trimițând trupe și avioane peste amărâții care dăduseră și ultimul bănuț pe rachete. Nu le e pic de rușine că se vede aranjamentul și de pe Lună, căci fraierii, când le pică rachetele în cap, automat vor avea nevoie de omul providențial care îi apără de teroriștii în izmene, care – dacă cineva poate să creadă așa ceva – fac sute de rachete fără să știe serviciile lor super-performante și le lansează fix ca să-i dea omului providențial șansa de a-i convinge pe aliați să-l desemneze tot pe el premier.... Conspirație? Nu se poate, e o coincidență!
 
Ai dracului și teroriștii ăștia, apar exact când e nevoie de ei… că, de vreun an și jumătate, erau morți în păpușoi de frica guvidului – normal că erau speriați și ei de viroză, doar e mult mai rău să tușești și să faci febră decât să te duci martir cu vesta explozivă pe tine și să te arunci în aer pentru Allah, că doar Allah îți dă apoi cele 40 de fecioare, pe când virusul chinezesc îți dă doar un sac de plastic.
 
Se clatină planul și prin alte părți, se clatină serios, așa de serios încât, brusc, rata de infectare a scăzut exagerat de abrupt, că nici cele mai optimiste prognoze nu au putut anticipa așa ceva, iar când matematic nu poate fi demonstrat, înseamnă că nu există și totul e o minciună. Cum o fi minunea de prin statele americane unde guvernatorii sunt republicani, care sunt deschise total, fără niciun fel de restricții (Texas, Florida etc.) și unde așa-zisa rată de infectare scade constant, în timp ce în statele în care lumea e terorizată și obligată să poarte măști peste tot (inclusiv copiii peste doi ani în Michigan) și unde lucrurile merg cu mult mai lent...; sau în Franța, unde au fost luate cele mai aspre măsuri, cu cetățeni băgați la coteț de 6 luni, începând cu 6 seara, iar infectările nu vor deloc să scadă, comparativ cu Elveția sau Suedia, care au luat măsuri absolut minimale, și unde ratele de infectare au fost statistic mult mai mici.
 
Calculând după datele oficiale furnizate de INSM și Corona Worldmeter, rezultă că în România procentul persoanelor infectate nevaccinate si decedate e de 2,72%, enorm comparativ cu Franța (1,84%), Suedia (1,38%), Serbia (0,93%), și mai mic decât Grecia (3,04%).
 
În toate aceste țări, procentele sunt cele oficiale, date de numărul oficial de bolnavi, adică doar cei declarați, și care nu țin seama deci de asimptomatici, că nu au cum. Numarul real de bolnavi este însă minimum dublu, iar al celor asimptomatici, probabil, de zece ori mai mare.
 
Institutul Național de Statistică Medicală ne comunică oficial că procentul morților infectați și care au fost deja vaccinați este, în România, de 1,3% după prima doză și 1,1% după a doua doză. Numărul oficial al infectaților în România este, la momentul actual, de 1 milion și ceva (nu știm cum a fost calculat, dar mergem mai departe).
 
Numărul real este, fără îndoială, mult mai mare: dacă luăm raportul Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME), la 6 mai 2021, acesta calculează că 34% din populația României a trecut deja prin boală. Dacă am calcula doar la o populație peste 16 ani de aproximativ 14 milioane, asta înseamnă 4.760.000 de persoane, de aproape 5 ori mai mult decât în statistica oficială, și asta neluând în calcul numărul de locuitori pe care ”autoritățile” ni le vântură în prag de alegeri – de 18 sau 20 de milioane – pentru că atunci discrepanțele sunt și mai mari!
 
Recalculând acum, pe acest lot populațional artificial redus, procentul mortalității reale devine, chiar și așa, 0,61%; comparativ cu procentul morților vaccinați (a căror evidență este mai exactă), de 1,1%, unde mai este eficiența aia miraculoasă a vaccinului? Cum adică, statistic, în România, procentul deceselor de covid este mai mare la vaccinați decât la nevaccinați? Aproape dublu?! A calculat cineva asta? Bineînțeles, dar escrocheria a devenit deja mult prea amplă ca să mai intereseze pe cineva niște amărâte de cifre....
 
Ce rămâne? O risipă financiară sfidătoare în favoarea unor grupuri, de altfel publice, care au împrumutat statele cu sume uriașe și la dobânzi mari, „de criză”, iar statele respective au cheltuit acești bani pe produse tot de la ei! Cam asta e „schema”, iar cine încearcă macar să pună întrebări este brusc executat. Cine vorbește este imediat raportat, lapidat, cenzurat, suspendat.
 
Cum s-a putut realiza o asemenea porcărie?
 
Cumpărând toată presa din timp, de parcă cineva a știut exact ce urmează să se întâmple, dar ăsta este deja alt subiect. Impactul real al unui conflict sau al unei crize constă în datoriile pe care le generează. Cine controlează datoriile controlează conflictul sau criza. Aceasta este chiar esența întregii industrii bancare, să determine țările și persoanele să fie tot timpul datoare, pentru a le putea controla. Această criză, „pandemie” sau cum s-o numi ea, a creat cele mai mari datorii din istoria omenirii, sumele împrumutate de state sunt mult mai mari decât cele cheltuite în cele două războaie mondiale la un loc.
 
Se preconizează că, la sfârșitul guvernării actuale, datoria României va fi cu peste 125 de miliarde de euro mai mare, ceea ce e chiar optimist, având în vedere că, de la preluarea puterii de către guvernul liberal, datoria a crescut cu 38 de miliarde de euro... și mai sunt 3 ani și jumătate!