ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dar acceptați, măi oameni buni (că ăsta a fost sloganul Maiei în alegeri), dacă sunteți buni, ca măcar unul dintre noi să aibă o părere mai rezervată față de noul vostru idol ales, Maia Sandu!
Eu, Ștefan Secăreanu, omul, ziaristul, care nu sunt străin de procesul politic din Republica Moldova, sunt persoana care am exprimat o atitudine ceva mai critică față de demersul politic al adoratei voastre Maia Sandu încă din ziua când ea a fost adusă și prezentată de V. Filat în postul de ministru la Chișinău.
M-am întărit în această atitudine a mea mai ales în iunie 2019, când Maia Sandu a bătut palma cu ocupantul pentru a guverna în alianță cu el, dar și în toiul campaniei electorale din acest an, când Maia a mers pe-ascunselea să se întrevadă cu ambasadorul rus la Chișinău!
Nu mi-am schimbat poziția față de omul politic Maia Sandu nici azi când ea deja a fost aleasă, sub pretextul luptei cu corupția, în fotoliul de șef de stat.
Și mai mult nu pot să o cred pe nou aleasa Maia Sandu după ce am văzut-o preferând a fi întâlnită și binecuvântată de vladâka Vladimir, reprezentantul bisericii ruse necanonice din Republica Moldova, structură securistică fundamentală prin care Stalin a ocupat acest teritoriu împușcând preoții noștri români și distrugând lăcașurile noastre sfinte.
Când o să avem și noi, basarabenii, un președinte ales care să meargă întâi de toate la Înalt Preasfințitul Bisericii noastre Naționale, Mitropolia Basarabiei, parte a Bisericii Ortodoxe Române, singura biserică canonică în acest spațiu?
Pentru că la noi, la ortodocși, Biserica este una cu Neamul!
Români fiind, avem o singură Biserică – Biserica Ortodoxă Română!
Dacă te închini altei biserici decât celei naționale, în cazul dat bisericii ocupante reprezentată de vladâca Vladimir, înseamnă că faci parte sau ești cu neamul rus, al lui Putin.
 
Nu îmi schimb părerea despre Maia Sandu, chiar dacă ea sare atât de demonstrativ și de înverșunată la beregata lui Dodon și a altor atâtea căzături umane, unelte ale regimurilor mafiote de extracție rusească care se perindă de la 1989 încoace.
Nu o cred pe Maia Sandu nici chiar în această clipă când îmi este arătată la televizor în fața „oamenilor buni” adunați în Piața Marii Adunări Naționale cerând alegeri anticipate în aclamațiile mulțimii!
Nu o cred și nu pot să-i tolerez spiritul neomarxist pe care îl cușltivă atât de metodic în inimile voastre!
Am dreptul să am această opțiune!
Vă respect dreptul vostru de a o aclama pe Maia Sandu!
Vă respect alegerea voastră de a trăi, a câta oară, dintr-un nou mit pe care vi l-ați creat!
Respectați-mi și voi dreptul meu de a nu fi cu Maia Sandu! De ce vă aruncați în capul meu, sunt doar unul, voi sunteți atât de mulți și de biruitori!
Mă tem de „oamenii buni” atât de revanșarzi și intoleranți!
Pur și simplu, nu îmi plac revoluționerii!