ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


PSD, PNL trebuie să dispară pentru că:

1. Au trădat Referendumul pentru Familie.

2. Pentru că au făcut legea carantinării, în pandemie, o lege sinistră. Au făcut-o împreună cu PNL și USR.

3. PSD a mințit zeci de ani că ar fi pro-familie și pro-normalitate, deși la Bruxelles votau toate aberațiile stângii europene care aruncau în aer fundamentul civilizației Lumii Libere.


4. PSD, PNL nu au avut nicio politică pro-natalitate, încurajând netransparent "multiculturalismul", armă a stângii globale de zeci de ani de zile prin care se încearcă și reușește dinamitarea societăților tradițional creștine europene.

5. PSD a admis acum doi ani de zile că sprijină ideologia de gen, în sensul acceptării că sexul e doar un construct social!

6. Au introdus în școli educația sexuală comprehensivă, ei o numesc "pentru sănătate", iar Rafila vrea să o facă obligatorie.

7. PSD PNL se folosesc de legea interesului superior al copilului pentru a dinamita rolul familiei în formarea copiilor, inventând contracte obligatorii de semnat de către părinți, trimițând consilieri școlari care sapă după informații relevante despre relația copiilor cu familia. Rolul Ministerului Familiei creat de ei acesta este: etatizarea dinamicii familiale, adică trecerea sub controlul Statului a ceea ce ar trebui să fie viața privată a familiei.

8. PSD a pus și repus pe tapet Strategia Națională de Educare Parentală. O porcărie care își dorea re-educarea părinților tradiționaliști în lumina noii politici LGBTQIA+, strategie împotriva căreia am militat acum ani de zile.

9. PSD-PNL vor introduce Strategia Națională de Vaccinare, o sinistroșenie cap-coadă, care va face că propagandă pro-vaccinare să atingă cote uriașe, totul pentru a ne vaccina in procent de peste 95% toată viața noastră cu orice spun ei că trebuie să ne vaccinăm. Aceasta Strategie are la baza Agenda Europeană de Imunizare 2030, după cum puteți afla din nota de fundamentare a Strategiei.

10. PSD-PNL urmăresc cu sârg implementarea în România a Agendei 2030 pe toate palierele. Iohannis a spus acum doua zile că am atins deja 2/3 din obiectivele Agendei 2030, dar că trebuie în continuare unitate și solidaritate în politică pentru că mai sunt doar 7 ani până când trebuie să bifăm toate punctele. De aici și soluția: oficializarea blatului prin așa zisa rotativă PSD-PNL.

11. PSD, PNL, USR urmăresc implementarea punct cu punct a Raportului Băncii Mondiale pe care ei l-au solicitat în 2021 și în 2023, raport care impune în România o reformă fiscală pentru atingerea obiectivelor de mediu!
Ce are ecologia cu reforma fiscală și cu experții Băncii Mondiale veți afla pe pielea dumneavoastră, când nu veți mai avea voie să vă încălziți cu lemne, când nu veți mai avea voie să circulați cu mașini personale decât dacă plătiți taxe uriașe și altele. Aici revenim din nou la Agenda 2030.

12. PSD susțin, alături de Ursula von der Lyen, PNL, USR și PMP, revizuirea tratatelor fondatoare ale Uniunii Europene, tratate care nu au conferit niciodată Comisiei Europene putere de legiferare peste Constituțiile Naționale ale țărilor membre UE. Aceasta a fost o vrăjeală repetată asiduu în țară de trădătorii de la PSD, PNL, USR și PMP.

12. Da, PSD, PNL, USR trebuie să dispară nu pentru că ar fi oareșce partide istorice sau doar corupte, ci pentru că au distrus, distrug și vor distruge poporul român!
Sunt partide globaliste înhămate alături de celelalte partide globaliste din lume la distrugerea a tot ce știm că înseamnă normalitate, umanitate, demnitate umană.

13. 2030 este capăt de pod! Dacă nu reușim să inversăm polul de putere în 2024, nu vom mai avea nicio șansă legală să o facem după aceea. Și acesta este un adevăr!