ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Să se scoale Dumnezeu și să risipească vrăjmașii Lui, și să fugă de la fața Lui cei care-L urăsc pre Dânsul; să piară cum piere fumul, cum se topește ceara de fața focului, așa să piară dracii de fața celor ce iubesc pre Dumnezeu!(...)” (din „Acatistierul” Sfântului Calinic de la Cernica, Episcop al Râmnicului Noului Severin – 1861)

În ciuda speranțelor pe care, poate, vi le-ați pus în conștiința aleșilor din Parlament, acolo se vor vota legile naziste împotriva noastră. Cu puține excepții, Parlamentul s-a transformat într-o hazna a dracilor, a spălaților pe creier, a mancurților, a bestiilor de sorginte nazi-stalinistă. Da, ei sunt aleșii noștri – pesediști, liberali, useriști, udemeriști, noi i-am trimis acolo să ne reprezinte, să ne slujească interesele, să ne asigure integritatea Țării și a oamenilor ei. Acestea erau și datoria și obligația lor constituțională. Personal, în ciuda unor evidențe ale derapajelor – unele grave, de-a lungul anilor nu mi-am pierdut speranța, încrederea și chiar respectul față de esența democrației care este Parlamentul Țării. Acum nu mai am nici speranță și nici măcar un minim respect față de toată haită de bestii care populează fosta Casă a Poporului. O adunătură de nemernici trădători care vor să ne arunce în Moarte și Haos!

Trădează oamenii și Țara așa cum respiră! Aceste animale oribile, care vor să ne transforme Țara într-un lagăr de exterminare, ar trebui ele băgate la ocnă, iar Parlamentul curățat precum în legenda grajdurilor lui Augias!

La fel ar trebui procedat și în toate hogeacurile criminalilor – ale Palatului Victoria, ale ministerelor Pușcăriilor și Morții, ale sediilor centrale ale trădătorilor cu sigle, ale așa-ziselor autorități locale! 

În timp ce noi ne chinuim cu spaime, cu mari greutăți, cu boli și dureri, nenorociții cu apucături nazi-staliniste se pregătesc să adopte măsuri similare celor luate de guvernul din Osterreich, țara care l-a dat pe cel mai mare dement al secolului XX, cel care a vrut să ardă întreaga lume!

Puținii supraviețuitori ai lagărelor de exterminare naziste povesteau că știau atunci când o nouă „tranșă” de cadavre intrau în uriașele cuptoare ale celei mai crunte demențe a secoluli trecut. Un miros tare grețos, ușor dulceag, se răspândea și persista zile întregi de pe coșurile cuptoarelor! Cumva, o duhoare asemănătoare se lasă peste România – duhoarea Trădării, a Sărăciei crunte, a Pușcăriei sau Lagărului, a Morții! Asta se întâmplă acum cu minunata Grădină a Maicii Domnului și a amărâților lași care suntem!