ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anul trecut, Gauleiterii UE au vorbit pentru prima dată, în imperiul european, despre der Ausweis – pașaportul-certificatul de vaccinare. Apoi, foarte rapid, au început să introducă condiționarea liberei circulații de posesia acestui ausweis de sorginte nazistă.

În realitate, acum, au trecut la o nouă fază: înființarea noilor lagăre în tot Imperiul UE. De la von der Leyen la Macron, de la Draghi, premierul Italiei, la Mitsotakis, Gauleiterii își amenință popoarele cu noile lagăre politico-sanitare. Unul dintre cei mai agresivi este istericul gerontofil francez, care a pus forțele de represiune să-i anihileze pe manifestanții anti-dictatură din marile orașe ale Franței.

În România noastră, plutonierii decerebrați ajunși la șefia Țării luptă să le astupe supușilor gura, să le-o închidă cu totul. Demenții Unteroffizieri din țară, instalați la conducere, sprijiniți și plătiți de oligarhii imperiului globalist-european, nu fac altceva decât să urmeze, întocmai și la timp, ordinele și mișcările pe care le anunță stăpânii lor bruxellezi. 

Veți spune, poate, cu din ce în ce tot mai firavă putere în voce – „... dar avem legi, avem totuși, o Constituție, care ne apără, nu se poate așa ceva, este inadmisibil!”! Dar nu mai aveți nimic, nici legile nu vă mai pot apăra, nici Constituția nu vă mai este pavăză, nici măcar Declarația Universală a Drepturilor Omului! Nu vă mai aveți nici măcar pe voi și pe cei pe care îi iubiți! Nu vă mai iluzionați! Ați dat, anesteziați și sinucigași, Puterea în mîinile unor trădători demenți, așa că stați cuminți pentru ca astfel să le sporească și mai mult forța!

 Dacă va fi, cumva, vreun război pe care v-ați propune, ipotetic vorbind, să-l duceți, cunoscându-mi contemporanii, mă îndoiesc serios că l-ați putea câștiga! Și chiar dacă, tot ipotetic vorbind, ați câștiga războiul cu libărcile astea, lumea voastră, a noastră, așa cum o știam, imperfectă și nu ușoară dar pe care o înțelegeam și ne plăcea, nu va mai fi! Pașii către pustiirea noastră au fost făcuți mai demult, treptat, pe nesimțite! Acum doar a crescut viteza, și crește din ce în ce mai mult, până la dezorientarea totală, urmată de anihilare...